Mark My Professor


Fórum

Paál Dávid

SZGM


1 Hozzászólás
z1ggur4th@gmail.com - 2017-11-25 12:18:09
első SZGM hozzászólóként mondom(aki a munka világából jön),nem az a baj hogy ilyeneket megnézünk, hogy mágnesszalag és működése, mert a mai technológiákat meg hogy mit csinál egyáltalán a számítógép, így lehet jól megérteni ha tudjuk ezeket az alapokat. szakmailag is profi, ő olyan emberekkel le tud ülni vitatkozni kb bármiről,amikről lehet mi sose fogunk. amint hallom viszont,az első hozzászólásom kontextusából kiemelt kis részt adta elő az értékelésemből az előadáson,hogy az a bajom sok az anyag és hogy ennek mi értelme hogy beírtam. nem,nem ez a bajom. általam valósnak érzett tények alapján értékeltem a részleteket aszerint amire való is ez az oldal, és nem egy sértődött bejegyzésről van szó, ahogy mondta.

annyiban igazat adok neki, hogy mi sem tudunk megfogalmazni olyan "követelményeket" hogy akkor mit tanuljunk ami alapján szakemberek leszünk, mert az informatika nem ilyen. Igazi programozóvá se fognak képezni itt tanórai kereteken belül soha az életben, mert ez se így működik, magától kell az embernek csinálnia, idő és lehetőség csak az alapokra van mindenből, de van viszont egy keret ami alapján haladni kell hivatalosan.

korrekt volt a 2. zh-n egyébként, semmi olyat nem adott fel ami teljesíthetetlen lett volna, vagy amihez agytrösztnek kéne lenni. szóval hogy akkor értsük mit akartam mondani az előző értékelésemmel ha most meg védem itt: azt, hogy lehetne szerintem kevésbé szőrszálhasogató módon, a lényegre törekedve és pl. kihagyva az agybontó senkit se érdeklő felesleges elektronikai-fizikai részleteket, és érthetőbben is tanítani ezt az egészet ha már ekkora anyagrészt kell átölelni, és ezt főleg a 'számítógépek architektúrája' anyagrészekre mondom.


Válaszolok  


Üzenet a
felhasználónak

Privát üzenet küldése
Jelentem

Ha szeretnél hozzászólni a témához, akkor jelentkezz be!
Ha még nem regisztráltál megteheted »itt«.

1 Hozzászólás