Mark My Professor


Főoldal | KRE-BTK | Fehér Bence

Tanár adatlap

Átlag
2.91
Fehér Bence
KRE-BTK
www.kre.hu
Követelmények teljesíthetősége2.45
Tárgy hasznossága3.29
Segítőkészség2.62
Felkészültség3.72
Előadásmód2.40
Szexi
Tanított tárgyak
Arab nyelv, Iszlám, Iszlám vallás, Klasszikus antikvitás: Az ókori Hellász előadás, Latin, Ókori Görögország történelme, ókori keleti írások, Ókori Róma, Ókori szeminárium, Történeti szövegelemzés és szövegalkotás

Értékelések Összes értékelés: 95
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
1 2 1 3 1
Klasszikus antikvitás: Az ókori Hellász előadás
A Hellasz és a Róma előadása is ugyanolyan unalmas, követhetetlen, elkezd valamiről beszélni, hirtelen abbahagyja és már egy teljesen más dologról beszél. Elhúzza az időt egy apró, lényegtelen dolog kifejtésével, utána pedig kapkod, hogy el tudja mondani a fontosabb dolgokat is, amire rendszerint már úgy sincs ideje, hogy 15-20 perccel tovább tartja az órát. Sokszor nem lehet érteni mit beszél, rosszul hangsúlyoz, így eléggé megnehezíti a jegyzetelést. A vizsgái nehezek és nagy a bukási arány.
  2018-07-19 10:35   forum topic indítás   jelentem  
4 4 5 5 5
Történeti szövegelemzés és szövegalkotás
Szerencsétlen embert a híre, ami nagyrészt túlzó pletykákon alapul, megelőzi. Mindenki úgy beszél róla, már előre, mintha minimum az antikrisztus lenne, közben egy végtelenül korrekt és kiemelten segítőkész tanár.
Ja, hogy kell készülni az órájára? Hát igen, de egy egyetemen talán ne lepődjünk már meg ezen. Van, hogy túlzásba viszi a házikat, de egyáltalán nem rosszindulatú és még csak nem is szigorú, ha emberszámba veszed.
  2018-05-18 00:35   forum topic indítás   jelentem  
1 2 3 4 2
Ókori Róma
Az óráján nagyon sok mindent elmond, a felénél már elaludtam az óráján. Nagyon nagyon nagyon sok embert buktat, a vizsgája nagyon nehéz, ezt a tantárgyat és Hellászt sem lehet megúszni úgy, hogy nem tanulsz rá félév eleje óta, és még így is megbuktathat. Tény és való, hogy nagy a tudása van, nem is kell tőle félni, de írtó sokat kell nála készülni.
  2018-02-05 23:23   forum topic indítás   jelentem  
4 4 4 5 5
Ókori szeminárium
Nagyon túlzó minden rémhír vele kapcsolatban, ő az egyetem egyik legjobb tanára. A tárgya tanulással abszolút teljesíthető, sokat kell olvasni és a szemináriumi dolgozatba nagy energiát kell fektetni. Ha látja rajtad az akarást és az érdeklődést, akkor meg fog kedvelni, és nagyon meg tud dicsérni. Én ha tehetem máskor is hozzá veszek fel órát, rendkívül nagy tudású, és a követelmények nála a legtisztábbak. Tényleg csak azt kérdezi, amit ígért, hogy kérdezni fog.
  2018-02-01 19:14   forum topic indítás   jelentem  
2 4 4 3 2
ókori keleti írások
Én alapjában próbálom minden tanárban a legjobbat meglátni és nem hallgatni az általában sértődött kommentekre, amik legtöbbször csak a lehúzásról szólnak.Azonban az a helyzet, hogy ami az előadásmódját illeti, tényleg elképesztően nehéz normális jegyzetet készíteni nála.Teljesen random hangsúlyoz, van hogy a mondat elején üvölt, aztán suttogva fejezi be, néha váratlanul megáll. Logikai kapcsolatokat egy kezdőnek baromi nehéz felfedezni az elmondottakban,annyira ugrálva,fejből ad elő mindent.
  2018-01-27 02:17   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább