Mark My Professor


Főoldal | KRE-BTK | Fehér Bence

Tanár adatlap

Átlag
2.91
Fehér Bence
KRE-BTK
www.kre.hu
Követelmények teljesíthetősége2.45
Tárgy hasznossága3.29
Segítőkészség2.62
Felkészültség3.72
Előadásmód2.40
Szexi
Tanított tárgyak
Arab nyelv, Iszlám, Iszlám vallás, Klasszikus antikvitás: Az ókori Hellász előadás, Latin, Ókori Görögország történelme, ókori keleti írások, Ókori Róma, Ókori szeminárium, Történeti szövegelemzés és szövegalkotás

Értékelések Összes értékelés: 95
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
2 3 3 2 2
ókori keleti írások
Nagyon nagy agy, megbecsült oktató az egyetemen. Éppen ezért is nem lenne neki könnyű megmondani, hogy mint tanár annyira nem állja meg a helyét. Érthető és jó jegyzeteket szoktam készíteni, de amiket az óráján produkáltam a vizsga előtt használhatatlanok voltak. Ez azért van, mert ide-oda ugrál az előadásában és nem készül fel annyira mint a többi előadó (nem használ segédeszközt, hogy követhetőbb legyen az amit magyaráz, csak néha a táblára ír, hogy megmutasson egy-egy írást).
  2017-09-03 16:19   forum topic indítás   jelentem  
1 1 3 4 1
Klasszikus antikvitás: Az ókori Hellász előadás
A vizsga követelménye nagyon szigorú, mindenkitől kb. MTA szinten várja el, hogy tudja az anyagot.De legalábbis nem normális szinten. Beadandóban ha kérsz tőle segítséget egyébként szívesen segít.
  2017-08-31 22:19   forum topic indítás   jelentem  
1 1 2 3 1
Ókori Róma
...
  2017-06-22 13:11   forum topic indítás   jelentem  
3 5 5 5 5
Klasszikus antikvitás: Az ókori Hellász előadás
Sokan szidják őt, igazságtalanul. Ő az egyetem egyik legfelkészültebb oktatója, ezen felül kiváló előadó is. Tény, hogy szigorú, viszont a követelményrendszer következetes és egyértelmű. A szigorúságáról pedig csak annyit, hogy elvégre egyetemen vagyunk, ahol ráadásul a jövő tanárgenerációját is képzik, és nagyon nem mindegy, ki kap diplomát. Fehér Bence olyan tanár, aki színvonalat ad az egyetemnek, és nem enged át minden alkalmatlan trógert. Köszönet illeti ezért!
  2017-02-05 23:04   forum topic indítás   jelentem  
3 4 4 5 4
Ókori Görögország történelme
A tanárúrnál voltam görög és Róma előadáson, és Róma szemináriumon. Tény, sokan utálják, mert igenis komoly mennyiségű anyagot meg kell tanulni. Azonban egyike a legkorrektebb tanároknak az egyetemen, a félév elején mindent elmondom és elküld pontosan amit tudni kell (beugróra biztosan) és a tankönyveket is megnevezi. Egyáltalán nem rosszindulatú, pusztán csak színvonalassá akarja tenni az ókor oktatást. Rómán az előadásmódja is sokat javul, és egyébként pedig döbbenetesen nagy tudású ember.
  2017-01-20 07:06   forum topic indítás   jelentem