Mark My Professor


Főoldal | BCE-KTK | Bódis Lajos

Tanár adatlap

Átlag
2.55
Bódis Lajos
BCE-KTK
www.uni-corvinus.hu
Követelmények teljesíthetősége4.16
Tárgy hasznossága3.16
Segítőkészség3.25
Felkészültség2.33
Előadásmód2.08
Szexi
Tanított tárgyak
A munkaerőpiac és munkaszervezet közgazdaságtana, munkaerő-piaci politikák, Munkaugyi kapcsolatok rendszere, Személyügyi tevékenység, Személyzeti közgazdaságtan

Értékelések Összes értékelés: 12
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 5 3 4
A munkaerőpiac és munkaszervezet közgazdaságtana
Ez az egyetlen óra szerintem az egész egyetemen, ahol úgy szerezheted meg a pontjaidat, ahogy szeretnéd. Vannak órai rövid feladatok, évközi tesztek, ZH, Oxfordi vita megajánlott jegyért, beadandó és vizsga választható írásbeli vagy szóbeli. Nem kötelezőek így bőven 100 fölötti pont gyűjthető. Bejárni sem kötelező, nagyon szereti elbeszélni az időt, egyébként érdekes dolgokról, amikhez jól ért. Rettentően hanyag mindennek a javításával rengeteget késik.
  2020-01-11 12:51   forum topic indítás   jelentem  
4 2 2 1 1
Személyzeti közgazdaságtan
Egyik legrosszabb tanár. Unalmasan, érthetetlenül beszél, gyakorlatilag a semmiről szólnak az órái. A zh-kat hónapokig javítja, folyamatosan ígérget, de semmit nem tart be. A pontozása átláthatatlan, több oldalnyi beadandókért ad 2-3 pontokat. Maga a tárgy nem nehéz, de ilyen oktatással minden lelkesedést kiöl a diákokból.
  2019-06-02 11:44   forum topic indítás   jelentem  
5 5 4 5 3
Személyzeti közgazdaságtan
Nagy szaktudással rendelkezik, és szereti is amit csinál. Egyedi az előadás módja, így azok akiket totál nem érdekel a tárgya addig jutnak, hogy nem is készül a tanár, de igazából év elejétől fogva egyértelmű volt, hogy az évközi feladatok csak azért vannak, hogy akit érdekel el tudjon mélyedni a témában. Ha érdekel a tárgy örül neki és komolyan vesz téged is, ha meg nem érdekel, akkor si 5öst ad, nem nehezíti emg felesleges az életed.
  2018-11-13 11:15   forum topic indítás   jelentem  
5 2 3 1 1
Személyzeti közgazdaságtan
Nem is tudom hol kezdjem, a félévközi feladatok javításával nemhogy késett, sosem csinálta meg! Mindig mindent ígérget de sosem csinál semmit. Arra van ideje hogy beszkennelje a zh-kat, viszont arra már nincs, hogy ki is javítsa őket. Vicc az egész. Félév végén már annyira égett a pofája hogy mindenkinek ötöst adott. Ha teheted menekülj, ha kötelező a tárgy akkor részvétem és semmit se higgy el neki amit félév elején mond.
  2018-06-05 20:13   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 1 2
Személyzeti közgazdaságtan
Jóindulatú nagyon, de hihetetlenül felkészületlen, kb. a káosz szóval tudnám jellemezni. Könnyű nála jó jegyet szerezni, de a pontok összesítése és a zh javítás valóban nem az erőssége.
  2018-05-29 14:06   forum topic indítás   jelentem  
vissza123tovább