Mark My Professor


Főoldal | BCE-KTK | Csekő Imre

Tanár adatlap

Átlag
4.16
Csekő Imre
BCE-KTK
www.uni-corvinus.hu
Követelmények teljesíthetősége3.21
Tárgy hasznossága4.35
Segítőkészség4.03
Felkészültség4.62
Előadásmód3.83
Szexi
Tanított tárgyak
Egyensulyelmelet, Mikroökonómia, Pénzügyi közgazdaságtan, Piacszerkezetek

Értékelések Összes értékelés: 56
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 4 5 5 5
Mikroökonómia
Nehéz tárgy, az kétségtelen, ha nem oldasz meg feladatokat gyakorláskéépen magadtól (!), akkor esélytelen teljesíteni. A vizsgafeladatok nem könnyűek, de sok gyakorlással megoldhatóak. Az óráira érdemes bejárni, élvezhetően tanít, és nagyon jól magyaráz, látszik hogy
nagyon nagy tudása van.
  2019-05-20 22:10   forum topic indítás   jelentem  
2 2 2 1 1
Mikroökonómia
elég nagypapásan tartja az óráit, így elég unalmas volt mind
nagyon bonyolultan magyaráz, elég nehéz kibogarászni, hogy mit is akar most ezzel mondani pontosan
a gyakorlatokra bár kötelező bejárni, de nem sok értelme van, a feladatok nagy részét átugorja, mert szerinte ezt már középiskolában tanultuk.... persze nem
a dolgozatokat a demok javitják, de borzasztó rosszindulatúan, kisregény kell ahhoz, hogy biztosan minden alátámassz, nem elég egy jó gondolat menet amit leírsz
de nehezen megszokható
  2019-01-22 22:48   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 5
Mikroökonómia
Félévem legjobb előadásai voltak, sokszor az absztrakt példákat konkretizálja, és úgy könnyebben megérthető. Igen, készülni kell kéthetente, de sokkal gyakorlatiasabb tudást kaptunk, mint a tömeg-mikrotanároknál.
Igen, a demok nagy része szörnyű. Imádtam, amikor csak azért bennmaradtam estig hogy konzira menjek, utána utólag szóltak miután rákérdeztünk hogy ja bocs, nem vállalta senki.
  2018-12-15 18:06   forum topic indítás   jelentem  
3 4 5 4 4
Mikroökonómia
A tárgy borzalmasan nehéz, ha szarsz a tanulásba(saját bőrömön tapasztaltam). Csekő próbálja a legjobban és legegyszerűbben elmagyarázni az anyagot, de a demonstrátorok pokolian szarok. Ha érteni akarod az anyagot akkor be kell menni konzultációkra, ahova a demonstrátorok ugyancsak b*sznak eljönni, és ahány demo annyiféleképpen magyaráznak.
Ha sikerül hozzá be kerülnöd, akkor két dolgot ajánlok: 1.tanulj minden órára, 2.vigyél hallókészüléket (néha baromi halk)
  2018-12-13 09:23   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 2 1
Egyensulyelmelet
Nem mostanában jártam hozzá, de hozzájárult az egyetemi évek megkeserítéséhez.A tárgy teljesen haszontalan,öncélú,az ember pedagógiai érzéke a nullával egyenlő,MODERÁLVA holott minden másból kitűnő voltam.Azóta dr.Talán nem bennem volt a hiba.Minden egyes órájáról elkésett,akár 35 percet is,kávé nélkül életképtelen.Nem volt könyv,homályos követelmények és inkorrekt vizsga,bár jóindulatú értékeléssel.Puskázni lehet,de minek,úgyis mást kér,mint amit leadott.Miatta utáltam meg az egészet.
  2017-10-17 19:37   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább