Mark My Professor


Főoldal | OE-KGK | Molnár Máté

Tanár adatlap

Átlag
2.82
Dr. Molnár Máté
OE-KGK
kgk.uni-obuda.hu
Követelmények teljesíthetősége2.32
Tárgy hasznossága2.47
Segítőkészség2.33
Felkészültség3.42
Előadásmód2.72
Szexi
Tanított tárgyak
Filozófia, gazdaságtöri, matematika, Politológia, Szervezet, Szociológia, Szociológia, Gazdtöri, Politológia, Filozófia

Értékelések Összes értékelés: 99
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
1 2 1 1 2
Szociológia
Egy elöző világból itt maradt relikvia. Az anyag fontos lenne de a tanítási mód amit előir csak a visszamaradott egyetemeken található meg. Olyan mintha e-studyn lenne a tanuló. És nem számít, hogy mit irsz a zhba mert senki nem tudja, hogy mi alapján kerülnek pontozásra. Legendák szerint volt aki 4 oldalt írt abból ami órán elhangzott ami a könyvben benne volt és mégis karó lett, de ez csak eggyike a rémtörténeteknek.ps: (buyest, ha megfelelő foci csapatnak szurkolsz akkor jobb jegyed lessz)
  2019-12-19 10:39   forum topic indítás   jelentem  
5 5 3 5 3
gazdaságtöri
Van egy stílusa, amit "tolerálni" kell. A vázlat, amit felír és elmond, nagy segítség, és érthetően magyarázza. Levelezőn 5 nagyon hasznos témakört érint. Nagyon élveztem a tárgyat! Mennyire segítőkész? Nem tudom!
  2019-12-09 00:11   forum topic indítás   jelentem  
2 1 1 1 1
Szociológia
Nem tanárnak való! Pofára osztájoz,ha szimpatikus vagy oké. Pláne ha fradis drukker vagy akkor nyert ügyed van. Akkor is ha nem tudsz semmit. Lehet nagy tudású de, mint ember 0.Ilyen embert nem szabadna tanítani hagyni.
  2019-12-05 17:54   forum topic indítás   jelentem  
4 5 3 5 4
Szociológia, Gazdtöri, Politológia, Filozófia
Nem értem, miért szidják ennyien. Hátrány, hogy tanárként csak a saját világnézetét hajlandó hajtani, ettől még nagyon nagy tudású ember. Ha valaki leküzdi a szájhúzogatós hozzáállást, hogy a stílusán akadékoskodjon, rájön, hogy egyébként mennyit lehet tőle tanulni. Nem túl interaktív az órája, ami egy társadalomtudományi tárgynál erős hátrány. Tényleg sokat követel, de nem annyit, amennyire ijesztgeti az embereket. Nem kell neki a bullshit 6 oldalban, a saját világnézetét kéri vissza tömören.
  2019-10-16 18:30   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 3 1
Szociológia
Ilyen nagyképű,öntelt arrogáns oktatóval még nem találkoztam,pedig a 2.Bsc diplomámat szerettem volna megszerezni.Az órákon önmagát fényezi,sokszor követhetetlen az eszmefuttatása.Már évekkel ezelőtt mindent megjósolt,ami mostanában történik,csak nincs publikálva:D:).Meg nem értett,szarkasztikus,cinikus "zseni",aki kisebbségi komplexusát a diákjai terrorizálásával enyhíti.Osztályozása logikátlan.
Kreditelismerés esélytelen.Hallgatni annyit ér,mint a "híres" Óbudai Egyeteme.Idő-és pénzpocséklás
  2019-08-08 19:32   forum topic indítás   jelentem