Mark My Professor


Főoldal | OE-KGK | Molnár Máté

Tanár adatlap

Átlag
2.83
Dr. Molnár Máté
OE-KGK
kgk.uni-obuda.hu
Követelmények teljesíthetősége2.31
Tárgy hasznossága2.47
Segítőkészség2.34
Felkészültség3.44
Előadásmód2.73
Szexi
Tanított tárgyak
Filozófia, gazdaságtöri, matematika, Politológia, Szervezet, Szociológia, Szociológia, Gazdtöri, Politológia, Filozófia

Értékelések Összes értékelés: 97
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
2 1 1 1 1
Szociológia
Nem tanárnak való! Pofára osztájoz,ha szimpatikus vagy oké. Pláne ha fradis drukker vagy akkor nyert ügyed van. Akkor is ha nem tudsz semmit. Lehet nagy tudású de, mint ember 0.Ilyen embert nem szabadna tanítani hagyni.
  2019-12-05 17:54   forum topic indítás   jelentem  
4 5 3 5 4
Szociológia, Gazdtöri, Politológia, Filozófia
Nem értem, miért szidják ennyien. Hátrány, hogy tanárként csak a saját világnézetét hajlandó hajtani, ettől még nagyon nagy tudású ember. Ha valaki leküzdi a szájhúzogatós hozzáállást, hogy a stílusán akadékoskodjon, rájön, hogy egyébként mennyit lehet tőle tanulni. Nem túl interaktív az órája, ami egy társadalomtudományi tárgynál erős hátrány. Tényleg sokat követel, de nem annyit, amennyire ijesztgeti az embereket. Nem kell neki a bullshit 6 oldalban, a saját világnézetét kéri vissza tömören.
  2019-10-16 18:30   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 3 1
Szociológia
Ilyen nagyképű,öntelt arrogáns oktatóval még nem találkoztam,pedig a 2.Bsc diplomámat szerettem volna megszerezni.Az órákon önmagát fényezi,sokszor követhetetlen az eszmefuttatása.Már évekkel ezelőtt mindent megjósolt,ami mostanában történik,csak nincs publikálva:D:).Meg nem értett,szarkasztikus,cinikus "zseni",aki kisebbségi komplexusát a diákjai terrorizálásával enyhíti.Osztályozása logikátlan.
Kreditelismerés esélytelen.Hallgatni annyit ér,mint a "híres" Óbudai Egyeteme.Idő-és pénzpocséklás
  2019-08-08 19:32   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 3 1
Szociológia
Borzalmas tanár. Elismerem, hogy nagytudású, de az ilyet nem szerencsés emberek közé engedni. Nem azért fizetem a tandíjat, hogy azt hallgassam, nőként nincs értelme egyetemre járnom, ellenben már elkezdhettem volna gyerekeket szülni és hogy különböző népcsoportok parazitaként rombolják szét az árja társadalmat, ahol Ő az egyetlen olyan értelmiségi, akinek van esze és mi mind hülyék vagyunk, ezeket szó szerint így szokta hangoztatni.
  2019-01-09 12:36   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 3 1
Szociológia
Kritikán aluli a tanár úr. Emberileg 0, ha nem vagy szőke kék szemű akkor ne is reméld, hogy teljesíted az óráját. Csak a migránsozás megy minden órán és az hogy a lányok szüljenek. Szerintem ennek az órának nem erről kéne szólnia...
  2018-12-10 17:14   forum topic indítás   jelentem