tanár adatlap

Konczosné Dr. Szombathelyi Márta Phd

Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar

Követelmények teljesíthetősége

3.41

Tárgy hasznossága

2.93

Segítőkészség

3.25

Felkészültség

3.03

Előadásmód

3.18

Tanított tárgyak

közsolg-ez az

Üzleti kommunikáció

PR

Marketing tárgyak

Marketing kommunikáció II.

Menedzsment

Kommunikációs ismeretek

Managerial Skills

Kamara a vállalkozásokért

Átlag

3.16

Értékelések

összes értékelés: 32

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz

Managerial Skills

rektori ambíciói.Szerinte egyesek félnek tőle.A kari csoportképen is elsőnként azt lehet hinni,hogy ő a dékán.Csak remélni tudom, hogyha vezető lesz:jobbá teszi az egyetemet, és megteremti a fejlődést,összetartozást,az innovációt,és félreteszi a személyes nézeteltéréseit.A nőknek nem a tüzet kell szítani egymás ellen,hanem össze kell fogniuk.A személyi vezetése,kapcsolatai,befolyása irigylésre méltó,picit ijesztő is,hogy mekkora szava van.Remélem a tananyagait frissíti,aktualizálja, építőkritika

4

3

3

3

4

2022-12-21 10:53

Kommunikációs ismeretek

Csak megjegyzem:nehéz visszatérni szülés után, nehéz visszarázódni az oktatói tevékenységbe.A viharos kapcsolatai Ilivel,Tóthnével, G*rcsn*vel,Ny*kasnéval,Miss Lasani-val vagy Miss Schlesinger-el..Ilonával remélem rendezik a viszonyukat.A kolléganője szerint nem véletlen,hogy az egyik tanítványa nem ül mellette értekezleteken(Makó-Jeruzsálem),aki évek óta segítve oktatja a tárgyait.Egy másik kolléga szerint az egyik (volt) dékán lemondása sem véletlen műve,rebesgetve azt, hogy vannak dékáni, sőt

3

3

4

4

3

2022-12-21 10:49

Üzleti kommunikáció

A 'nőgyűlölő' jelzőre is reagálnék: sajnos, helytálló.Folyamatosan észre lehetett venni, hogy nem túlságosan rajong a női nemért a különös megjegyzésein keresztül.Egyik kolléganője szerint toxikus kapcsolatai vannak az egyetemen és mások előremenetelében kellemetlen akadályokat okoz(nem szép gesztus szerinte sem,osztom a véleményét).Sajnálom, hogy így fejezi ki az érzelmeit, hogyha nem bír valakit,vagy nem azon a véleményen van, amit képvisel,akkor rögtön nem illik bele az egyetemen arculatába.

4

3

3

3

3

2022-12-21 10:40

közsolg-ez az

Nagyra tartja a tudásmenedzsmentet, és igyekezett átfogóan, részletesen beszélni a témáról a többi menedzsmenttípus mellett. Szeret pluszpontokat osztogatni (volt hogy fel sem jegyezte, csak osztogatta), ugyanakkor sehova sem kerülnek végső soron beszámításra. Volt, hogy bejött és megkérdezte, hogy 'Önöknek mely kurzust tartom?'.. A kurzusokból kiindulva tényleg egy kedves hölgy, a fentiekben leírtakat leszámítva szemtől szemben korrekt, csak később jött a fekete leves.

4

3

4

3

3

2022-12-21 10:31

Marketing kommunikáció II.

Albertet sosem lehet látni (az egyetem szellemembere), a megadott elérhetőségein ha írsz, akkor nagy eséllyel nem ír vissza..Volt 1-2 legendás eset, aki el tudta csípni a folyosón, azoknak nagy mákjuk volt, és elvileg ők könnyen teljesítették a tárgyat. Albert mindent tud, kérdezzék Albertet, hisz ő nagyon intelligens, kifinomult, okos, ő biztos segít Önöknek!- hogy én ezt mennyiszer hallgattam..Albert mögé bújva = hagyjanak békén. "Kérdezze Albertet!" Mindezek ellenére:a Tanárnő is segédkezett.

3

4

3

3

4

2022-12-21 10:27

PR

Hogy a szavaival éljek: 'Micsoda fantasztikus generáció, némi hanyatló skillekkel, amelyekkel a munkaerőpiacon nem fognak boldogulni' -néha elhittük, hogy a tanárnő lehet egy robot, akibe az audis tanszék mindent beleprogramozott. Kínos baki volt tőle nem egyszer, hogy olyan előadást prezentált, amit egy hallgató készített egykoron (rajta felejtette az illető nevét, a 'hallgató' megnevezést és még a neptun kódját is.)Herótom lett attól, hogyha bármit is szeretnél,akkor Alberttal kell egyeztetni

4

3

4

3

4

2022-12-21 10:23

Marketing tárgyak

A félév első hetében bejelenti a követelményeket, és hangsúlyozza, hogy vizsgás tárgy.. vizsgaidőszakban meg közli, hogy nem érti, hogy miért van az, hogy egy hallgató sem teljesíti félév közben ezt a tárgyat, mert nagyon egyszerű elvileg teljesíteni jó-jeles megajánlott jegyekkel, csak félév közben senki sem készít beadandót, prezentációt: 1. ha lettek volna szívesek legalább az egyik héten erről tájékoztatni a szorgalmi időszakban 2. és nem a vizsgaidőszak 2. hetében szereznénk erről tudomást.

3

3

4

3

4

2022-12-21 10:20

Menedzsment

A hanglejtése, kiejtése, összetett mondatalkotásai hagynak némi kivetnivalót. Nyelvtanból nem ártana egy gyorstalpaló kurzusra beülnie (azelőtt jó lett volna mondjuk még ezt kivitelezni, még mielőtt összerúgta volna a port a INYOK-tal (nyelvi központ). Kétségtelen a szakzsargonja:leadershiping, team-building, management, negotiation, soft skills, brainstorming, practical research, PR (píár) - ezekkel a szavakkal tuti fixen nyerők lesztek, ha hozzá kerültök. Életmentő kifejezések. (folytatom)

3

3

3

4

3

2022-12-21 10:16

Menedzsment

Egyszer megígéri, hogy nem tart katalógust, majd gondol egyet és átteszi a keddi elméletet hétfő kora reggelre, amiről természetesen az utolsó pillanatban szerzünk tudomást, amire a tanárnő válasza: 'kommunikáljanak kérem, kommunikálni tudni kell!' És igen, tartott katalógust.:) Néha az az érzésem, hogy a jelen kurzusán lévő hallgatók egy nagy rakás sikertelen Houdinik egyvelege, akik képtelenek kiszabadulni a lelakatolt csapdából. Külön említést tennék az idegennyelvű kurzusairól..

4

3

3

3

3

2022-12-21 09:59

Menedzsment

Nőgyűlölő (más professzorok szájából is elhangzott), képes mások előmenetelét megnehezíteni pusztán azért, mert valaki nem szimpatikus neki. Botrány, hogy ilyen ember vezető pozícióba kerülhet bármilyen egyetemi programban.

1

1

1

1

1

2022-10-10 03:02

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz