Mark My Professor


Főoldal | SZTE-BTK | Gere Zsolt

Tanár adatlap

Átlag
4.59
Gere Zsolt
SZTE-BTK
www.u-szeged.hu
Követelmények teljesíthetősége4.14
Tárgy hasznossága4.32
Segítőkészség4.64
Felkészültség4.82
Előadásmód4.32
Szexi
Tanított tárgyak
A, Arany, Előadások klasszikus magyar irodalomból, Gyermek- és ifjúsági irodalom, Klasszikus magyar, Petőfi, Vers- és novellaelemzési gyakorlatok

Értékelések Összes értékelés: 28
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
2 1 3 5 2
Vers- és novellaelemzési gyakorlatok
Az óra a hallgatók referátumaiból áll. Elemzéssel kapcsolatosan semmit nem tanít, ha más a véleményed bármiről, elutasító. Szívesen mesél Kölcsey magánéletéről. Az elvárások hatalmasak egy szemináriumhoz képest. Referátum, 8 oldalas beadandó, és még a "konzultáció" is inkább szóbeli vizsga. Az utolsó utáni pillanatban változtat mindenen, mintha más dolga nem lenne a hallgatóknak vizsgaidőszakban. Semmit nem hajlandó időben közölni. Coospace? Minek?
  2021-12-21 10:09   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 3
Gyermek- és ifjúsági irodalom
Online kurzust tartott, élőben biztosan sokkal jobb lett volna, így csak kínlódtunk. Összességében jó fej tanár, de vannak nagyon aljas húzásai, amiket ki sem nézne belőle az ember. Felkészült ugyan, de emiatt szívesen szakítja félbe a referálót, ami nem túl kellemes. A 8 oldalas beadandót szigorúan, ám tulajdonképpen igazságosan osztályozza. (Tipp: ha valaki szépen fogalmaz és helyesen ír, attól el van ájulva!) Távoktatás miatt néha túl szigorú, néha túl engedékeny, élőben biztosan jobb az óra.
  2021-01-21 09:53   forum topic indítás   jelentem  
3 2 2 5 3
Vers- és novellaelemzési gyakorlatok
Nehezek a követelmények, olyan dolgokat kér vissza, amik mesélés szintjén hangoztak el. Egy szemináirumon kér 8 oldalas beadandót, szóbeli feleletet vizsgaidőszakban (!) és egy referátumot. Ezenfelül nem igazán segítőkész, elítélő bizonyos dolgokkal és szerintem borzasztóan egyhangúan beszél. Ja és az órán semmilyen elemzési gyakorlatot nem tanultunk.
  2021-01-15 22:39   forum topic indítás   jelentem  
3 3 3 5 4
Előadások klasszikus magyar irodalomból
Jajj. A vizsgái felérnek egy túlélőtúrával... Ha ahhoz tartja kedve, akár több tételt is összevon és azokból kérdez, mintha ezek mindössze egy tételt alkotnának. Beugrón ritka, hogy elsőre átmész, ha mégis, abban sem lesz köszönet... Ha mész hozzá, vigyél vizet, hogy a végén valaki fellocsolhasson. Ennyi, ami fontos, meg a lélekjelenlét. Ezekkel túlélheted, nélkülük esélytelen.
  2019-07-29 22:12   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 5
Előadások klasszikus magyar irodalomból
Humoros, nyugodt, képzett, okos és jó előadó. Olyan macis típusú, mint egy beszívott napközis. Szerettünk rá bejárni. Vizsgán nehéz kiválóan teljesíteni nála, mert az évközbeni mesélős sztorikból kell kihámozni, mi kell vizsgára. (Fennáll a veszélye, h szerinted ez nem fontos, és kérdezni fogja vagy fordítva.)
  2019-06-04 13:43   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább