Mark My Professor


Főoldal | SZTE-BTK | Labádi Gergely

Tanár adatlap

Átlag
2.81
Labádi Gergely
SZTE-BTK
www.u-szeged.hu
Követelmények teljesíthetősége2.77
Tárgy hasznossága3.27
Segítőkészség2.86
Felkészültség3.50
Előadásmód2.09
Szexi
Tanított tárgyak
Előadások klasszikus magyar irodalomból , A felvilágosodás korának magyarországi irodalma, A klasszikus magyar irodalom műfajai, Előadások klasszikus magyar irodalomból, Kiadáselmélet, Klasszikus magyar irodalom szeminárium

Értékelések Összes értékelés: 22
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
4 4 3 4 2
Klasszikus magyar irodalom szeminárium
Egyetértek az előző hozzászólóval. Egyáltalán nem jó előadó, de nagy tudású, és nagyon érdekes témákat vet fel az óráin, ahol aztán elvárja a diákoktól, hogy hozzászóljanak. És ha olvas az ember az óráira, és hozzá mer szólni, akkor az tényleg hasznos és élvezetes tud lenni!
  2016-02-15 16:56   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 4 3
Klasszikus magyar irodalom szeminárium
Nem értem, mi a problémátok vele. Vitát kezdeményez, értelmesen BESZÉLGETÜNK a műről, érdekli a véleményed, feszegeti a mű és a te határaidat is egyaránt. Az előadásmódja tényleg nem profi, de szerintem ez nem vesz el annyit az órai értékéből, mint amennyire többen írták az előbbiekben.
  2015-09-09 20:50   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Klasszikus magyar irodalom szeminárium
Segítőkész, és az órák nem csak referátumból álltak, próbálta feldobni a labdát, hogy együtt megvitassuk az aktuális témát (arról nem ő tehet, hogy a hallgatók nem nagyon hajlandóak együttműködni). Szigorúnak mondták, és annak is tűnt, de ha nem féltem volna tőle, nem is fektettem volna ennyi energiát a tárgyba, szóval szerintem nincs ezzel gond.
  2015-06-08 01:24   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 3
Előadások klasszikus magyar irodalomból
Féltem a vizsgától, mert mindenki azt mondta, hogy milyen szigorú. A szövegfelismerő tényleg nem könnyű, bár abból is ismertebb műveket kaptunk, tehát nem teljesíthetetlen. A szóbelin pedig nagyon segítőkész volt. Persze tanulni és olvasni kell, de aki nem ezért van egyetemen és magyar szakon, az meg is érdemli a rossz jegyet.
  2015-06-08 01:10   forum topic indítás   jelentem  
2 2 2 2 1
Előadások klasszikus magyar irodalomból
A korábbi véleményezővel értek egyet. Valójában nem is derül ki, hogy milyen tanár, mert alig követhető, amit mond. Ezerrel kezdi, suttogva végzi, rosszul hangsúlyoz, célozgat, elhallgat, valami mély értelmet sejtet, ami vagy ott van, vagy nincs. Persze, segítőkész, az akarat látszik, csak az eredmény nincs összhangban.
  2015-03-12 10:23   forum topic indítás   jelentem