Követelmények teljesíthetősége

3.29

Tárgy hasznossága

4.55

Segítőkészség

3.52

Felkészültség

4.07

Előadásmód

1.85

Tanított tárgyak

Pénzügy

makroökonómia, mikroökonómia

vapa

Makroökonómia

Mikroökonómia

Vállalati pénzügyek

Közgazdaságtan

Átlag

3.46

Értékelések

összes értékelés: 165

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz

Pénzügy

A tanár úr nagyon segítőkész, minden kérdésre készségesen válaszol viszonylag gyorsan, nagyon sok pluszpont szerzési lehetőség van (az már más kérdés, hogy pl. egy 1 oldalas esszére összesen ad 1 %pontot, tehát még nem is simát), de aki rááldozza az idejét ezen feladatokra, annak biztos, hogy sokkal jobb jegye lesz. A zh-k alapvetően nem annyira nehezek. Viszont a tanár úr előadásmódja siralmas. Nagyon monoton, és egysíkú. Szerencsére a ppt-i jól kidolgozottak, így abból könnyen lehet tanulni.

4

5

5

5

2

2023-01-03 01:27

Közgazdaságtan

Folyamatosan erőlteti a csoportos munkát, ami inkább zavaró mint hasznos, hiszen nem mindenki barátkozós típus..igazából nem tudom mit szeretne elérni ezzel, hiszen ez nem egy csapatépítő tanfolyam. Továbbá a legegyszerűbb feladatokat képes úgy bonyolítani, hogy azt érzed, te vagy a leghülyébb ezen a földön. Érdekes egyébként, mert egyszerre próbálja azt a látszatot kelteni, hogy fontos neki, hogy mindenki megértse a feladatot, közben meg cinikus, lekezelő a diákokkal ha azok nem azonnal tudják neki rávágni a helyes megoldást. Ezzel leginkább csak azt éri el, hogy az ember gyomorideggel jár az órájára, már ha egyáltalán van még életkedve részt venni rajta.. és megutáltatja ezt a tárgyat, ami egyébként sokkal többet érdemelne.. Hihetetlen milyen sok múlik azon, hogy ki tanítja. Kicsit hosszúra sikeredett ez az értékelés, röviden összefoglalva: Nagyon sajnálom, hogy ezt a fontos tárgyat olyan emberek is "taníthatják" akik nem a tudást szeretnék átadni, úgy, hogy az esetleg még érdekes, izgalmas is lehessen, hanem csak ledarálják az anyagot, ha nem tudod, akkor gyökér vagy, és egyébként is minek jöttél akkor egyetemre.. végtelenül elkeserítő!!

1

5

1

1

1

2022-10-01 01:46

Pénzügy

sajnos számomra z egyetem legrosszabb tanára, pedig az elején még szimpatikus volt. gyakorlaton ha számolni kellett soha nem segített, hogy az miért úgy van, ugyanígy a zh és vizsga előtti felkészítésen is: felolvasta a feladatot, aztán oldd meg, de a végén se magyarázta el, hogy az miért úgy van, ahogy. illetve a projektfeladat témáit se mondta el sosem

3

3

1

4

1

2022-05-17 01:03

Pénzügy

Nagyon nagy tudása van, a vizsga nem könnyű, de minimális tanulással és logikával teljesíthető. Szuper tanár, csak az előadásmód untató egy picit. De ezt leszámítva örülök, hogy elsőre meglett a tárgy nem kevés tanulással.

4

4

5

5

2

2021-12-30 10:54

Közgazdaságtan

Jó tanár nagyon nagy a tudása, látszik, hogy nagyon szereti, amit csinál. Tisztában van azzal, hogy nem sok mindenkit érdekel, így egész lazán pontoz. Sok-sok pluszpontot szerezhetsz nála. Kicsit érdekes humora van, amit lehet nem mindenki tud értékelni, de ettől függetlenül jó arc. Előadásmódja kicsit untató, picikét nekem monoton hangja van, de ha ettől eltekintek ajánlani tudom csak.

5

5

5

5

3

2021-12-17 12:07

Közgazdaságtan

Az egyetemen ő a kedvenc tanárom. Nagyon segítőkész. Az órái kicsit unalmasak, azokat csak túl kell élni, de minden lehetőséget és gyakorlásmódot megad, hogy sikeres legyen a zh, vizsga. Nagyon rendesen pontoz, osztályoz, tisztában van vele, hogy nem az ő tantárgya a legfontosabb és ehhez mérten, áll a zh-hoz. A tantárgya egy kisebb odafigyeléssel azért de könnyen teljesíthető. Pénzügynél is őt választottam és egyik legjobb döntésem volt. Csak hozzá! :D

5

3

5

5

5

2021-12-15 04:50

Pénzügy

Kb. egyik vizsga es zh se sikerult elsore, de ezt magamnak köszönhetem. A tanarur nagyon jofej, rengeteg pluszpontot lehet szerezni, a ponthatárt is sokszor lejjebb viszi, ha látja, hogy ez sok embernek segítene. Felkészült, mindent idoben közöl, válaszol, segit, jószívű, pedig egyetemen mar nem szoktak ennyire kedvesek lenni. Az ido sokszor valóban kevés,amit ad, de aki tudja az anyagot, annak eleg szokott lenni. Emiatt csak azok hisztiznek, akik nem fogjak fel hogy ez mar nem középiskola

4

5

5

5

4

2021-05-19 12:12

Pénzügy

Annak ellenére, hogy nagyon segítőkész a tanár úr, az anyag amit feltölt semmi köze nincs ahhoz amit követel a zh-kban. Az időbeosztás sem az erőssége minden zh-ra 25perc van és 18 feladat, amiből minimum 5 számolós. A pluszpontokkal sok mindent lehet elérni, azonban x tantárgy mellett nincs időnk minden héten 3 oldalas esszéket írni 2pontért. Az elóadásmódja pedig rettentő unalmas. Ha tehetném soha többet egy tárgyat sem vennék fel hozzá!!

1

1

3

3

1

2021-05-14 06:05

Mikroökonómia

Nagyon bírtam a tanárurat! Az egyik legjobb tanár az egyetemen.

3

3

5

4

3

2021-02-05 08:26

Pénzügy

Maga a tárgy nem olyan egyszerű, de a tanár úr segítőkészsége és hozzáállása példaértékű. A számonkérés korrekt, de alaposan ajánlott megtanulni az anyagokat. Sok pluszpontot is lehet szerezni. Ajánlom!

5

5

5

5

5

2021-01-15 05:40

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz