Mark My Professor


Főoldal | ELTE-ÁJK | Tóth Levente

Tanár adatlap

Átlag
4.98
Dr. Tóth Levente
ELTE-ÁJK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége5.00
Tárgy hasznossága4.96
Segítőkészség5.00
Felkészültség5.00
Előadásmód4.96
Szexi
Tanított tárgyak
Polgári Nemperes Eljárások Joga

Értékelések Összes értékelés: 30
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Polgári Nemperes Eljárások Joga
Nem hozzá jártam órára, de érdemes a jegyzeteiből tanulni. Vizsgán tényleg nem olvasol le semmit az arcáról de sokat kérdez és hosszan vizsgáztat. Vagy fél órát voltam nála. Az előzőnél láttam, hogy ha nagy butaságot mondasz, akkor nagyon felszívja magát. Ha tanultál akkor nem keresi a hibákat és amit kihagysz a tételből arra rá is kérdez. Nálam arra ment hogy értem-e a tananyagot. Ezért kicsit furcsa és gyakorlati kérdéseket tett fel. Jó vizsgaélmény, de egy 10 napot tanulni kell hozzá.
  2021-01-04 10:07   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Polgári Nemperes Eljárások Joga
profi
  2020-12-04 23:03   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Polgári Nemperes Eljárások Joga
Sok fiatal oktatóhoz jártam az utóbbi években, de a Tanár úr kiemelkedő volt közülük. Jó az oktatási stílusa és nagyon gyakorlatias, nem az a szobatudós forma. Nem személyeskedik órán, ami külön jó. Lelkiismeretesen tanít, úgyhogy nemcsak a kinézete miatt a hallgatók egyik nagy kedvence:) Sosem jött órára fáradtan, unottan. Az órai dogák kérdései pedig visszaköszöntek a vizsgában is. Szóbeli vizsgán úgy hallottam vannak nála könnyebbek, mert komolyan veszi a tárgyat.
  2020-02-24 14:43   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Polgári Nemperes Eljárások Joga
A szemináriuma kimagasló színvonalat képvisel az egyetemen. Kiforrott stílusú előadó, aki egy nem éppen könnyen emészthető tantárgyat is képes érdekesen, gördülékenyen előadni. Végre azt éreztem, hogy az órán leadott anyag és a vizsga követelményszintje között nem tátong méretes szakadék, nagyon jól felkészít. A kiadott handoutjai valóban aranyat érnek! Szexi, kicsit olyan, mint egy XIX. századi úriember:)
  2020-02-03 22:43   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Polgári Nemperes Eljárások Joga
Vizsgán találkoztunk.Előzetesen jókat hallottam róla. Főleg azok dícsérték, akik az óráira jártak(a fél évfolyam a jegyzeteiből készül). Nem buktat azért, ha egy témát annyira nem tudsz, de ha kettővel-hárommal bajban vagy, akkor a hiedelemmel ellentétben ő is kivág téged. Ahogy hallom talán vizsgán ő kérdez a legtöbb témából is. Nála nem az van, hogy kapsz egy témát és beszéltet róla, hanem legalább 2-3 eljárásból faggat.Ha hülye vagy akkor kirúg, egyébként korrekt, de nem barátkozós a hangulat
  2020-02-01 20:42   forum topic indítás   jelentem