Mark My Professor


Főoldal | SZE-MTK | Paál Dávid

Tanár adatlap

Átlag
4.19
Paál Dávid
SZE-MTK
uni.sze.hu
Követelmények teljesíthetősége2.59
Tárgy hasznossága4.18
Segítőkészség3.81
Felkészültség4.43
Előadásmód4.35
Szexi
Tanított tárgyak
Operációs rendszerek, Számítógép-architektúrák, Számítógép-hálózatok, Számítógépek működése

Értékelések Összes értékelés: 37
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
1 2 1 1 1
Számítógépek működése
Sajnos egyike azon személyeknek, akik szeretik megnehezíteni az emberek életét, a számonkérések irreálisak. MODERÁLVA név szerint tudja és figyeli, kik milyen pontszámot értek el. A 3 általa oktatott tantárgy abszolválása utána hülyébbnek érzem magam. Nem értem azokat sem, akik őt felkészültnek érzik - valaha is hallottak-e a szuperskalár architektúráról vagy a soron kívüli utasításvégrehajtásról, tudják-e mi az a memory-barrier? Sok új technológiát hanyagoltunk el...
  2017-11-23 19:13   forum topic indítás   jelentem  
2 3 5 5 5
Számítógépek működése
Az előző kritikára írnék, amiről a Tanárúr beszélt előző órán. Ezzel a tantárggyal senkinek nem az a gondja, hogy sok az új anyag, hiszen ez természetes az egyetemen. A probléma azzal van, hogy ez a rengeteg anyag, nagyon részletesen van számonkérve, sokszor olyan dolgok amikkel egy informatikus munkája során soha nem találkozik már (pl mágnesszalag, Ferritgyűrűs tár stb)
A másik probléma, hogy a zh buktatni akar. Nincs részpont ha nem tökéletes a válasz? Ha 5-ből 4 jót írok, 0 pontos a feladat.
  2017-11-22 21:46   forum topic indítás   jelentem  
2 2 5 5 5
Számítógépek működése
Legyünk őszinték ezzel az értékeléssel..nem azért bukik meg a szak több mint a háromnegyede a legutóbbi zh-n is, mert annyira magasról tesz mindenki a 8 kredites tárgyra. A jegyzeteit baromi nehéz olvasni, tele van feleslegesen agyonbonyolított mondatokkal. + a tárgyat a tényleg csak legalapabbakon kívül legalább akkora mértékben nem hasznosítja senki diploma után, mint amekkora arányban meg szoktak bukni nála. ezt azért írtam mellé, mert ehhez képest kínosan részletes és sok az anyag..
  2017-11-16 16:03   forum topic indítás   jelentem  
3 2 2 1 1
Számítógép-hálózatok
it's funny because he's fat.
  2017-06-27 10:46   forum topic indítás   jelentem  
3 5 4 5 5
Számítógép-hálózatok
Architektúrák után már tudtam mire kell számítani, azonban ez még nehezebb volt. Vagyis az anyag volt több, ez tette nehézzé. Nem kérdez különleges dolgokat, néha cseles azért, de teljesíthető, ha minden részletet megtanulunk az anyagból. A pontozás kemény, vagy full pont vagy 0, néha esetleg 1. Sokat kell rá tanulni, nem kérdés. Az uncsi témát nagyon jól fel tudja dobni, viccessé, érdekessé teszi. Előadóként nagyszerű, tanárként kemény. De ő neki legalább láthatóan is van tudása.
  2017-06-06 21:07   forum topic indítás   jelentem