Mark My Professor


Főoldal | SZE-MTK | Paál Dávid

Tanár adatlap

Átlag
4.18
Paál Dávid
SZE-MTK
uni.sze.hu
Követelmények teljesíthetősége2.55
Tárgy hasznossága4.21
Segítőkészség3.84
Felkészültség4.34
Előadásmód4.36
Szexi
Tanított tárgyak
Operációs rendszerek, Számítógép-architektúrák, Számítógép-hálózatok, Számítógépek működése

Értékelések Összes értékelés: 38
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 5 4 5 5
Számítógép-hálózatok
Architektúrák után már tudtam mire kell számítani, azonban ez még nehezebb volt. Vagyis az anyag volt több, ez tette nehézzé. Nem kérdez különleges dolgokat, néha cseles azért, de teljesíthető, ha minden részletet megtanulunk az anyagból. A pontozás kemény, vagy full pont vagy 0, néha esetleg 1. Sokat kell rá tanulni, nem kérdés. Az uncsi témát nagyon jól fel tudja dobni, viccessé, érdekessé teszi. Előadóként nagyszerű, tanárként kemény. De ő neki legalább láthatóan is van tudása.
  2017-06-06 21:07   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 5
Számítógép-hálózatok
Az ember már szinte várja a óráit. Szókimondó, vicces, érthetōen magyaráz. Nehéz teljesíteni a tárgyait, de a Tanár Úr fair minden tekintetben. Az értékelés magáért beszél. A szak Ross Brawn-ja.
  2017-03-01 11:27   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 5
Számítógép-architektúrák
Tipikus nehéz tárgy azok számára akik programozni szeretnének csak és első sorban azért jelentkeztek erre a szakra. Tanár Úr nagyon felkészült, hatalmas tudással rendelkezik, az informatika minden területén jártas. Egyetértek azon kijelentésével, hogy egy mérnökinfós ne csak programozni tudjon gépszerűen, hanem lássa át a szakmát érintő összes témát. Követelmények teljesíthetőek, amire azt mondja, hogy nem kéri, de előfordulhat azt is célszerű megtanulni mivel zh-n szinte biztos, hogy előfordul.
  2017-02-13 21:16   forum topic indítás   jelentem  
3 5 4 5 5
Számítógép-architektúrák
Sokak mumusa lesz ez a tárgy. Szerintem a lényeg a sikerességhez: óravázlatot szó szerint tudni (+rajzok), előadáson lehetőleg mindent leírni, nem megtanulni a dolgokat, hanem megérteni. Az előadó nagyon jó órákat tart. Nem számít milyen téma, mindenről el tud beszélni néhány órát. Nagyon nagy tudása van. A negatívum: legtöbb kérdés az órán elhangzottakból van, szerintem felesleges kérdések: milyen eredetű az adott fogalom, stb... A vizsga ZH nehézségű, aki odáig eljut nem éri meglepetés.
  2017-01-17 19:19   forum topic indítás   jelentem  
2 3 3 3 3
Operációs rendszerek
Felkészült, de rendkívül meg tudja ok nélkül szivatni az embert. Az év közbeni változtatásai és kirohanásai a vicc kategória. Túl sok önfényezést és sokszor elnagyolt előadások. Modortalan és sokszor indokolatlanul bunkó,sértő,lekezelő magatartása nagyon sokat ront rajta, főleg a szóbeli vizsgákon. Arcra osztályoz, ha jo kedve van megkaphatsz bármilyen jegyet, ha rossz napja van, a hibátlan feleletre is megbuktat miközben porba aláz a maga stílusával
  2016-12-17 22:20   forum topic indítás   jelentem