Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Salamon András

Tanár adatlap

Átlag
2.66
Salamon András
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége4.00
Tárgy hasznossága2.66
Segítőkészség3.00
Felkészültség2.33
Előadásmód2.66
Szexi
Tanított tárgyak
Filmszakmai alapismeretek

Értékelések Összes értékelés: 3
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 2 3 1 2
Filmszakmai alapismeretek
Gyenge jellemű, tehetségtelen előadó. A vizsgájára interjút kell készíteni egy aktív filmkészítővel (ami egyébként remek feladat lenne!), de nem olvassa el, amit leadtál, csak az oldalszám mennyisége alapján értékel.
Az órái érdekes filmszakmai kérdéseket járnak körbe, de sajnos érezhetően nem készül megfelelően rájuk, unott, fásult. Mindez jól rávilágít, mennyire megúszós hozzáállása van a munkájához. Alkalmatlan a tanári poszt betöltésére, ezért érdemes elkerülni, szerencsére nincs sok órája.
  2019-06-21 23:41   forum topic indítás   jelentem  
4 1 1 1 1
Filmszakmai alapismeretek
Az órán maximum a filmalap működését ismertem meg jobban(mást se). Úgy volt, hogy az órák nagy részén vendégekkel történő beszélgetés során nyerünk betekintést a filmkészítés különböző folyamataiba. Ehhez képest csak pár vendégelőadó volt, akik vagy a saját történetiket mondták el (ami ugyan érdekes, de szakmailag sokat nem segített) vagy a Tanár úr monologizált másfél órát.
+nem tudott jegyet beírni a beadandóra első körben, mert az utolsó pillanatra halasztotta.....
  2018-07-09 13:14   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Filmszakmai alapismeretek
Nagyon érdekesek voltak az órák. A Tanár Úr végtelenül kedves, nagyon szimpatikus, segítőkész. Sokszor hoz be vendégeket is, igyekszik bevonni a hallgatókat is az órába. A félév végi interjú elkészítése először tűnt csak ijesztőnek, utána örültem, hogy felvettem az órát, és ilyen élményben volt részem. Csak ajánlani tudom!
  2015-01-21 17:14   forum topic indítás   engedélyezve