Mark My Professor


Főoldal | SZTE-BTK | Kappel Péter

Tanár adatlap

Átlag
3.18
Kappel Péter
SZTE-BTK
www.u-szeged.hu
Követelmények teljesíthetősége3.44
Tárgy hasznossága3.22
Segítőkészség3.11
Felkészültség3.55
Előadásmód2.88
Szexi
Tanított tárgyak
Descriptive Grammatik, Einführung in die Linguistik, Variation und Wandel

Értékelések Összes értékelés: 9
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Variation und Wandel
Nagyon rendes, alapos és jóindulatú.
Több Linguistikes tárgyat is tanít, szerintem mindnél nagyon korrekt, nagy tudású és több szakterülethez is ért. Nem hagyja anyag és segítség nélkül a hallgatókat. Segítőkész és mindig igyekszik a legjobbat és legtöbbet kihozni a diákokból, javítási lehetőségek is mindig vannak, az egyik legrendesebb és legjobb tanár.
  2022-06-27 22:27   forum topic indítás   jelentem  
4 3 3 3 3
Einführung in die Linguistik
A készülés az órára, hogy mindig el kell olvasni egy 20 oldalas tömény nyelvészeti szöveget, ami alapján elvárja, hogy teljesen megértsd az anyagot. Ő is csinált ugyan PPT-ket, de még így is sokszor érthetetlen volt. Javítási lehetőség szerencsére legalább volt, de sok embernek, akik megérdemelték volna a jobb jegyet (már legalább a próbálkozásért) nem adta meg. Elég hangulatember. Hol nagyon jó kedve volt, és rendes volt, hol a szöges ellentéte. Nem lesz a kedvencem..
  2021-05-31 17:15   forum topic indítás   jelentem  
3 1 3 4 3
Einführung in die Linguistik
A tárgyat elég nehéz teljesíteni. Az oktatóval nem lenne probléma, ha a diákoknak nem kellene referátumot tartani olyan anyagról, amit nem is értenek. Valamint az osztályzása sem midig korrekt.
  2020-05-12 15:05   forum topic indítás   jelentem  
1 2 1 1 1
Einführung in die Linguistik
Ez az ember csak arra megy, hogy húzzon le mindennél jobban. A referátumokhoz semmilyen segítséget nem ad. Megcáfolja a professzorokat, akik a könyveket írják a Linguistikről.. Megadja a forrásokat és ha abból dolgozol, akkor sem jó neki, ha internetről csinálod az sem.
Ugyanazon a véleményen vagyok mint az előző hozzászóló.
  2019-06-25 11:56   forum topic indítás   jelentem  
2 1 1 3 1
Einführung in die Linguistik
Egy az, hogy érthetetlen amit magyaráz, de ezt még el is nézné neki az ember, ha nem kellene nekünk, a diákoknak elóadni valamit, amit mi sem értünk... Eszméletlenül igazságtalan, direkt kipécéz embereket és elég csúnyán megalázza őket, valamint direkt minden jegyet lehúz. Szerencse kérdése téged kedvelni fog -e vagy sem, mert ha szorgalmas vagy, neki az sem számít, csak arcra megy. Egyáltalán nem ajánlom! Fel sem tudom fogni az ilyen ember minek megy el tanárnak... :D
  2018-10-04 11:23   forum topic indítás   jelentem  
vissza12tovább