Mark My Professor


Főoldal | SZTE-BTK | Kappel Péter

Tanár adatlap

Átlag
3.33
Kappel Péter
SZTE-BTK
www.u-szeged.hu
Követelmények teljesíthetősége3.60
Tárgy hasznossága3.30
Segítőkészség3.30
Felkészültség3.70
Előadásmód3.00
Szexi
Tanított tárgyak
Descriptive Grammatik, Einführung in die Linguistik, Variation und Wandel

Értékelések Összes értékelés: 10
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 5 5 4
Einführung in die Linguistik
Rendkívül segítőkész, mindig felkészült. Vissza csak azt kéri amit órán hatmilliószor a szánkba rágott, ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell nála tanulni. Már már túlságosan is türelmes és elnéző. Sajnálattal olvasom a korábbi bejegyzéseket, második éve tanít a tanár úr és egy rossz szavam nem lehet rá. Az tény, hogy a tárgyak amiket tanít nem a szívem csücskei, és elég húzósak, de igyekszik minél érthetőbb és emészthetőbb formában továbbadni az egyébként hatalmas tudását a témában.
  2023-04-19 00:29   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Variation und Wandel
Nagyon rendes, alapos és jóindulatú.
Több Linguistikes tárgyat is tanít, szerintem mindnél nagyon korrekt, nagy tudású és több szakterülethez is ért. Nem hagyja anyag és segítség nélkül a hallgatókat. Segítőkész és mindig igyekszik a legjobbat és legtöbbet kihozni a diákokból, javítási lehetőségek is mindig vannak, az egyik legrendesebb és legjobb tanár.
  2022-06-27 22:27   forum topic indítás   jelentem  
4 3 3 3 3
Einführung in die Linguistik
A készülés az órára, hogy mindig el kell olvasni egy 20 oldalas tömény nyelvészeti szöveget, ami alapján elvárja, hogy teljesen megértsd az anyagot. Ő is csinált ugyan PPT-ket, de még így is sokszor érthetetlen volt. Javítási lehetőség szerencsére legalább volt, de sok embernek, akik megérdemelték volna a jobb jegyet (már legalább a próbálkozásért) nem adta meg. Elég hangulatember. Hol nagyon jó kedve volt, és rendes volt, hol a szöges ellentéte. Nem lesz a kedvencem..
  2021-05-31 17:15   forum topic indítás   jelentem  
3 1 3 4 3
Einführung in die Linguistik
A tárgyat elég nehéz teljesíteni. Az oktatóval nem lenne probléma, ha a diákoknak nem kellene referátumot tartani olyan anyagról, amit nem is értenek. Valamint az osztályzása sem midig korrekt.
  2020-05-12 15:05   forum topic indítás   jelentem  
1 2 1 1 1
Einführung in die Linguistik
Ez az ember csak arra megy, hogy húzzon le mindennél jobban. A referátumokhoz semmilyen segítséget nem ad. Megcáfolja a professzorokat, akik a könyveket írják a Linguistikről.. Megadja a forrásokat és ha abból dolgozol, akkor sem jó neki, ha internetről csinálod az sem.
Ugyanazon a véleményen vagyok mint az előző hozzászóló.
  2019-06-25 11:56   forum topic indítás   jelentem  
vissza12tovább