Mark My Professor


Főoldal | KRE-BTK | Frank Prescott

Tanár adatlap

Átlag
4.33
Frank Prescott
KRE-BTK
www.kre.hu
Követelmények teljesíthetősége4.20
Tárgy hasznossága4.40
Segítőkészség3.80
Felkészültség4.80
Előadásmód4.40
Szexi
Tanított tárgyak
Nyelvfejlesztés, Tanulási módszerek és technikák

Értékelések Összes értékelés: 5
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
4 5 3 5 5
Nyelvfejlesztés
Érdekes mennyit változott egy félév alatt. Lehet, hogy elfáradt. Kezdett feszült lenni, szétszórttá vált, dolgozatokat elhagyta. Előző félévhez képest semmilyen segítséget nem nyújtott.
  2018-06-16 11:15   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Tanulási módszerek és technikák
Már az első órán nem bántam meg, hogy hozzá vettem fel a tárgyat; labdázással kezdtünk. Örültem, hogy anyanyelvű tanárom is van. Nagyon jó indulatú, sok házit ad, de ha határidő után adod le, akkor is jó jegyet ad. Egyetlen idegesítő dolga, hogy oda van az angol központozásért. Magyar felesége van, így szinte mindent ért, amit magyarul mondasz, csak beszélni nem tud, de nehezebb szavakat is tud magyarul.
  2017-12-18 14:56   forum topic indítás   jelentem  
4 5 3 4 4
Nyelvfejlesztés
Nem rossz tanár, de Adorján tényleg jobb. Ő pedig játssza a sértődöttet amiért aki tehette nem hozzá ment. Valahol sajnálom is, de ez egy visszajelzés neki, hogy még fejlődnie kell. Viszont esszét írni megtanít (bár Adorján 10 perc alatt elmagyarázta ami nála egy szemeszter tananyaga volt :D) és nagy hangsúlyt fektet a punctuation-re is. Nem rosszak az órái, de ha akad nála jobb is, akkor miért ne a jobbat választaná mindenki?
  2017-01-12 10:16   forum topic indítás   jelentem  
3 3 5 5 3
Nyelvfejlesztés
Értem, hogy nehéz jól nyelvet fejleszteni ilyen magas szinten, mert mindenki mást tud vagy nem tud de most, hogy egy másik tanárnál tanulom ezt idén (Adorján), úgy érzem tanulhattuk volna tavaly sokkal intenzívebben is. Akkor talán sikerülne az alapvizsga. Úgy látom, a másik csoport sokkal többet megtanult tavaly. Csak a könyvből szemeztünk Franknél nem is vettük a workbookot.
  2016-10-02 10:45   forum topic indítás   jelentem  
5 4 3 5 5
Tanulási módszerek és technikák
Elég megosztó tanár, de én bírom. Szerintem egészen jó indulatú. Az mondjuk igaz, hogy sok leckét ad fel és erre szinte mindenki panaszkodik, de rengetegen nem tartották be a határidőket és mégis jó jegyeket kaptak, úgyhogy nem értem a felháborodásukat. Az órái egész jók voltak, nem unatkoztam.Az is biztos, hogy fejlődtem.És hihetetlen egyébként,hogy milyen szavakat tud magyarul pl madárneveket is, úgyhogy ne hagyja senki sem becsapni magát,attól hogy angol még pontosan érti hogy mit beszéltek.
  2016-02-04 17:42   forum topic indítás   jelentem