Mark My Professor


Főoldal | ELTE-PPK | Pajor Gabriella

Tanár adatlap

Átlag
3.66
Pajor Gabriella
ELTE-PPK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége3.20
Tárgy hasznossága3.26
Segítőkészség3.53
Felkészültség3.80
Előadásmód3.66
Szexi
Tanított tárgyak
A szocializáció és a csoportfolyamatok pszichológiája, A tanulás pszichológiája EA, A tanulás pszichológiája szeminárium, Bevezetés a neveléslélektanba, szociál ea, Szociál- és egészségpszichológia szeminárium

Értékelések Összes értékelés: 15
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
A szocializáció és a csoportfolyamatok pszichológiája
Szerintem nagyon aranyos és kedves tanárnő. TeljesÍthető beadandót kaptunk, és az értékelés is teljesen korrekt volt. Az órái nagyon interaktÍvak; minket is hagyott csicseregni; amikor pedig ő beszélt, az világos volt és érdekes. Minden szemire bementem, mert elég klassz volt a hangulat. Felvenném hozzá mégegyszer. :)
  2019-06-07 19:54   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 4
A szocializáció és a csoportfolyamatok pszichológiája
Cuki, aranyos, mást nem igazán lehet rá mondani :) Szemináriumon 15-20 fő volt, teljesen emberi volt, nem szállt el magától, mint sok más oktató. Lehetett vele beszélgetni, segítőkész volt, gyakorlati infókat adott át. Értékeléshez egy 5 oldalas beadandó kellett, a legtöbben jó jegyet kaptunk rá. Korrekt, aranyos, érdemes hozzá felvenni a szemináriumot.
  2019-06-07 11:36   forum topic indítás   jelentem  
1 1 3 5 4
Szociál- és egészségpszichológia szeminárium
A szemináriumok során imádtam a tanárnőt, de a jegyszerzés valami érthetetlen jelenség számomra. Egyszerűen követhetetlen mit vár(t) el, bár javítási lehetőséget adott, de hiába javítottam, ugyanazt a jegyet adta. Kicsit könnyebb lenne átlátható követelményekkel. Illetve óra eleji játékok helyett inkább hasznos anyagot venni, amire mondjuk épül a beadandó. Nem venném fel újra hozzá.
  2019-01-31 14:53   forum topic indítás   jelentem  
4 3 5 3 3
A tanulás pszichológiája szeminárium
Aranyos. Asszem jobb szó nagyon nincs rá. Szeminárium volt, voltunk vagy 20-an, és együtt készültünk aludni minden kedd reggel, és valahogy jó volt hallgatni. Nem beszélt (olyan sokat) felesleges hülyeségekről, meg jókat sztorizgatott, habár az értékelését kicsit szigorúnak tartom, de annyira még ez se vészes. Rendszeresen feltölti az anyagait a MeetStreetre, szempontrendszert is ad meg a beadandóhoz, szóval szerintem jó ötlet hozzá felvenni.
  2018-05-23 21:38   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Bevezetés a neveléslélektanba
Az előadásai nagyon érdekesek, a saját történeteivel hozza közelebb a hallgatókhoz a tananyagot. Rengeteg idő, mire a vizsgára az ember kijegyzeteli a tananyagot, de közben meg is jegyzi a nagyját, és szerintem sose írtam még ennyire gyakorlatorientált vizsgát. Az értékelés is abszolút korrekt volt. Én csak ajánlani tudom, szerintem kedves, segítőkész és a vizsgája sem lehetetlen.
  2018-01-10 17:42   forum topic indítás   jelentem  
vissza123tovább