Mark My Professor


Főoldal | BCE-KTK | Dr. Székely-Doby András

Tanár adatlap

Átlag
3.11
Dr. Székely-Doby András
BCE-KTK
www.uni-corvinus.hu
Követelmények teljesíthetősége4.33
Tárgy hasznossága3.00
Segítőkészség3.33
Felkészültség4.00
Előadásmód2.00
Szexi
Tanított tárgyak
Bevezetés a politikai gazdaságtanba

Értékelések Összes értékelés: 3
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 3 5 4 1
Bevezetés a politikai gazdaságtanba
Nagyon unalmasan adja elő, de aki ingyen kreditet és ötöst akar annak tökéletes tárgy. Nincs katalógus, nem kell bejárni. Zh-n úgy lehet puskázni ahogy nem szégyenled, csak ne ülj utolsó két sorba, mert akkor előre ültet, mindig úgy középre. Konkrétan mindenkinek ugyanazok a feladatok kiosztja, leül a padra és MODERÁLVA hangosan ne beszélgess. Néha olyan, mint aki unja a saját óráját.
  2018-01-04 15:31   forum topic indítás   jelentem  
3 2 1 3 2
Bevezetés a politikai gazdaságtanba
MODERÁLVA, unalmas, MODERÁLVA. A tárgyat magát nem éreztem valami hasznosnak, amiket az órán érintettünk, azokkal részletesebben foglalkozunk más órákon. Kötváll lévén mégis úgy gondoltam, megcsinálom. A tárgy hiányosságai még tolerálhatók lennének, ha nem lenne ennyire rossz a tanár is. Az órák rendkívül unalmasak, MODERÁLVA A pontozásban sem túl rendes. Egy zh kijavítása több, mint 3 hét. MODERÁLVA
  2017-12-23 13:50   forum topic indítás   engedélyezve  
5 4 4 5 3
Bevezetés a politikai gazdaságtanba
Unalmasan adja elő az anyagot, pláne hogy este volt az óra így kb altatónak beillett, habár a téma néha nagyon is érdekes lett volna. A zh-n érdemes jó helyre ülni mert konkrétan a többség még a nevét is a telefonból írja ki. :D Nem nehéz összeszedni legalább a kettest, akár 0 bejárással is, raadásul azért ki is lehet következtetni hogy mi az ami biztosan benne lesz a zh-ban. A házik talán egy kicsit nehezek, vagy legalábbis becsapósak, de 6 kreditért teljesen megéri úgyhogy ajánlatos felvenni.
  2017-01-29 21:19   forum topic indítás   jelentem