Mark My Professor


Főoldal | PPKE-BTK | Reuss Gabriella

Tanár adatlap

Átlag
1.33
dr. Reuss Gabriella
PPKE-BTK
www.ppke.hu
Követelmények teljesíthetősége3.25
Tárgy hasznossága2.00
Segítőkészség1.50
Felkészültség1.00
Előadásmód1.50
Szexi
Tanított tárgyak
Az angol irodalom története a kezdetektől John Miltonig szeminárium, Az angol líra és dráma évszázadai

Értékelések Összes értékelés: 4
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 1 1 1 1
Az angol líra és dráma évszázadai
Legtöbbször azt sem tudja, hol van, az ímélekre nem válaszol, sokan azért nem fértek hozzá a kurzusanyagokhoz, mert nem adta meg nekik a jogosultságot a google documentbe. Imponáló volt látni, hogy mennyire szabadon él, és nem korlátozzák őt az ilyen hülyeségek, mint a kurzusleírás, meg a vizsgajegyek beírása at UV-ig. Szerencsére semmi érdemleges nem volt az előadáson és ezért mindig tudtam más órára készülni.
  2019-06-26 00:44   forum topic indítás   jelentem  
3 1 2 1 2
Az angol líra és dráma évszázadai
Csodálkozom, hogy erről a tárgyról még nem írt senki. A tanárnő tényleg kissé szétszórt, késik, vizsgaidőszak közepén küldi el a pontosított követelményeket. Az órák unalmasak, talán a pár kis videó feldobta valamennyire. Aranyos is, de 17 nap után már igazán beírhatná a vizsgajegyemet.
  2019-06-22 20:29   forum topic indítás   jelentem  
3 2 1 1 1
Az angol irodalom története a kezdetektől John Miltonig szeminárium
Előző kolléga igazából mindent jól leírt. A tanárnő felkészületlen, pontatlan, késős. Tematikát szemeszter közben többször megváltoztatta, pár héttel a vége előtt gyorsan belekerült a semmiből egy plusz ZH. Ahhoz képest hogy semmit nem tanít, nevetségesek az elvárásai. A hangulatingadozásai nagy mértékben hozzájárulnak az órák élvezhetetlenségéhez. Sokszor érzi az ember, hogy azt sem tudja ez a nő, milyen órán van épp. Ha nem szeretsz színészkedni/bábozni órán, mindenképp kerüld el.
  2018-01-31 15:16   forum topic indítás   jelentem  
4 4 2 1 2
Az angol irodalom története a kezdetektől John Miltonig szeminárium
Reuss Gabriella tanárnőnek leginkább a felkészültségével és az előadásmódjával van baj. MODERÁLVA Amúgy jóindulatú, de olyanokat csinál, hogy az osztállyal íratja meg a zh-k kérdéseit a másik csoportoknak, ennyire felkészületlen (legalább is ezt feltételezem). Lehetne jobb tanár ha nem lenne ilyen borzasztóan szétszórt. Konkrétan el kell színészkedni néha a műveket. Pofám leszakadt.
  2017-03-08 23:21   forum topic indítás   jelentem