Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Fábián Laura Klára

Tanár adatlap

Átlag
4.33
Fábián Laura Klára
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége5.00
Tárgy hasznossága4.25
Segítőkészség4.00
Felkészültség5.00
Előadásmód4.00
Szexi
Tanított tárgyak
A középkori Európa története 2., forráselemzés, Középkor Európa története 3 --, Középkori Európa története 3, Középkori Európa története 3-

Értékelések Összes értékelés: 4
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 4 5 4
Középkor Európa története 3 --
Jó órákat tartott, nem bántam meg, hogy hozzá jártam. A követelmények simán teljesíthetők: egy referátum tartása (1 db megadott idegen nyelvű szakirodalmi résszel) & egy félév végi ZH (jóindulatúan osztályoz, bár nem kaptuk vissza, szóval ilyen szempontból nincs lehetőség a hibáinkból való tanulásra).
  2019-02-09 16:02   forum topic indítás   jelentem  
5 4 4 5 4
Középkori Európa története 3-
Kicsit gyorsnak találtam a tempót (sok érdekes és fontos információt mondott el a referátumok előtt/után, de nem győztem jegyzetelni), illetve lehetett volna egy fokkal interaktívabb az óra (nem sok önálló vélemény hangzott el, mi előadtuk az olvasottakat, gyakorlatilag az idegen szövegértő skilljeinkre volt szükség, a tanárnő pedig elmondta az átfogóbb, részletesebb történészi álláspontokat).
  2019-02-09 15:56   forum topic indítás   jelentem  
5 4 4 5 4
Középkori Európa története 3
De a tanárnő vicces, visszajelez, jóindulatúan osztályoz, korrekt. Megéri hozzá felvenni a tárgyat. A fejlődésre adhatna több lehetőséget. Minden órára fel volt adva egy kevéske, kibírható olvasnivaló, de mivel nem beszéltünk róluk, sőt, sehogy sem voltak számonkérve, a félév végére leszoktam az olvasásról és csak a ZH előtt futottam át őket.
  2019-02-09 15:54   forum topic indítás   jelentem  
5 5 4 5 4
A középkori Európa története 2., forráselemzés
Nagyon jó óra lenne, ha nem középkori forrásokat kéne elemezni. De hát kötelező tárgy, így nincs mit tenni. De ha érdekel az érett középkor végi/késő középkori francia történelem, akkor én csak ajánlani tudom. Ettől független a tanárnő korrekt, követhetőek az órái, nem kell vért izzadni nála. Egy referátum, amit
egy megadott idegen nyelvű irodalomból kell összehoznod és egy zh a félév végén a követelmény. Azért egy kicsit megilletődtem, hogy magázni kellett, mivel nem sokkal idősebb nálam.
  2017-09-07 15:18   forum topic indítás   jelentem