Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Feil Kornél

Tanár adatlap

Átlag
4.58
Feil Kornél
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége4.50
Tárgy hasznossága5.00
Segítőkészség5.00
Felkészültség4.50
Előadásmód4.25
Szexi
Tanított tárgyak
Műszaki Hőtan I.

Értékelések Összes értékelés: 4
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Műszaki Hőtan I.
Kornélnak köszönhetően tudtam teljesíteni a hőtant, amit már másodszorra vettem fel. Rendkívül jól és szemléletesen magyaráz. Emellett embersége és segítőkészsége is kimagasló az oktatók közül. A kalorikus gépek laborjait élvezet volt nála elvégezni, igazi szenvedéllyel tartotta a foglalkozásokat. Ha az oktatásban marad, garantáltan a legnagyobb nevek közé fog kerülni!
Mindenkinek ajánlom, hogy hozzá vegye fel a gyakorlatokat, akár a kettesért megy, akár megérteni akarja a dolgokat!
  2018-05-16 18:51   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Műszaki Hőtan I.
Legszebb álmaimban együtt kelek vele a tengerparton a homokban, ő pedig a hőtanról áradozik. Aztán eszünk egy yoghurtot közösen, én meg lépek mert befúj
  2018-03-07 14:51   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 5 4
Műszaki Hőtan I.
A hőtan sokak számára nehezen érthető, és még kevésbé szerethető tárgy, ám Kornél fény az éjszakában ami a Hő1-et illeti. Hasznos,élvezhető gyakorlatokat tartott, ami többek között életkorának, és életfelfogásának köszönhető. Előadásmódja azért érdemelt csak 4 csillagot, mert kicsit érezhető volt rajta a gyakorlatlanság. Bármilyen problémával fordultunk hozzá a félév során, mindig szívesen segített, és a zárthelyiket is a lehető legkedvezőbben pontozta.
Csak ajánlani tudom.
  2017-12-19 23:20   forum topic indítás   jelentem  
4 5 5 3 3
Műszaki Hőtan I.
Könnyen bukható tárgy, az biztos. Az órán a példatáros feladatok kerülnek megoldásra (ezeket kérik számon a zh-kban is), és bár a megoldások elérhetők, Kornél követhetőbben mondja el a azokat, könnyebben emészthetővé válik a dolog. Ami még roppant hasznos volt, hogy könnyen emészthető rövid összefoglalásokat írt/rajzolt fel a táblára, úgy mint a főtételek magyarázata, körfolyamatok diagramjai stb. Látszik rajta, hogy készült, roppant korrektül pontoz, úgyhogy összességében ajánlani tudom!
  2017-12-07 00:43   forum topic indítás   jelentem