Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Litváni Lilla Brigitta

Tanár adatlap

Átlag
3.93
Litváni Lilla Brigitta
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége4.40
Tárgy hasznossága4.20
Segítőkészség4.60
Felkészültség3.40
Előadásmód3.80
Szexi
Tanított tárgyak
Elektromechanika , Elektrotechnika és Elektromechanika, Villamosságtan mechatronikai mérnököknek

Értékelések Összes értékelés: 5
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 5 5 5
Elektrotechnika és Elektromechanika
Nagyon kedves és segítőkész. Jókedvűen, lelkesen tartja az órákat, így könnyű figyelni, mindig szívesen jártam be a gyakorlataira.
Ezer köszönet illeti, az egyetlen oktató akitől érdemben tanulni lehetett ezt a tárgyat.
  2020-01-30 02:25   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 3 4
Villamosságtan mechatronikai mérnököknek
Nagyon kedves és közvetlen; órái mindig jó hangulatban teltek. Felkészültsége azonban hagy kívánnivalót maga után, ugyanis sokszor alapdolgokat elvét vagy nem ért meg. Ez gondolom, részben fiatal korának és az ebből fakadó tanári rutintalanságának tudható be, szóval, ha belerázódik a dolgokba és szerez egy kis tapasztalatot, kiváló tanár lehet belőle.
  2018-05-17 23:03   forum topic indítás   jelentem  
4 4 5 3 4
Elektromechanika
Nem volt rossz, néha lehet összekavart dolgokat de belefért szerintem. Legalább tisztában volt vele, hogy senki nem jár előadásra és ehhez mérten próbálta az elméletet is összefoglalni. A többi gyakvezről csak rosszat hallottam, szóval én ajánlom hozzá felvenni.
  2018-01-20 14:02   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Elektromechanika
Az előttem szóló véleményét sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, mivel gyakorlatokra ugyan bejártam, de a vizsgára egy feladatot se néztem meg az órán megoldottak közül. Egy biztos, hogy jól tartotta a gyakorlatokat, érthetőnek tűnt, az előttem szóló miatt nem említek meg mást a gyakorlatokról, mivel ha igaza van, akkor az elég rossz fényt vett Lillála. ETA laboron amúgy, ő is jófej volt még anno.
  2018-01-18 15:19   forum topic indítás   jelentem  
3 3 3 1 1
Elektromechanika
Azt hinné az ember, hogy jó tanár: sok mindent elmond, jól ír a táblára és próbál segíteni. De a vizsgára készülés alatt, olyan eszméletlen elvi hibákat vettünk észre a gyakorlaton leírtakban, hogy hihetetlen. Szegény tanárnő azt hiszi, hogy érti, de nagyon keveri a dolgokat. Addig amíg nem tudtuk az anyagot, addig fel se tűnt, mivel nagyon hitelesen adta elő.
Nem lenne rossz tanár, ha nem keverné össze a szinkron és aszinkron motort, a vonali és fázis feszültséget, illetve az időfüggvényeket.
  2018-01-05 09:56   forum topic indítás   jelentem