Mark My Professor


Főoldal | DE-BTK | Dallos Andrea

Tanár adatlap

Átlag
3.44
Dallos Andrea
DE-BTK
www.unideb.hu
Követelmények teljesíthetősége3.66
Tárgy hasznossága3.33
Segítőkészség3.33
Felkészültség3.33
Előadásmód3.66
Szexi
Tanított tárgyak
Bevezetés a munka- és szervezetlélektanba, Fejezetek a szervezetpszichológiából

Értékelések Összes értékelés: 3
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 3 5 5 5
Fejezetek a szervezetpszichológiából
Az anyag jóval szárazabb mint a második féléves tárgynál, de szerintem Andi megpróbálja mindenből a maximumot kihozni, hogy élvezhetővé tegye. Az órák érthetőek, lazák, a vizsga gyerekjáték. Akit a munkapszichó világa érdekel, annak biztos hasznosabb ez a tárgy, a többieknek kevésbé, de még kibírható keretek között marad. Én szerettem az órákat és Andit is :)
  2018-12-14 10:01   forum topic indítás   jelentem  
5 4 4 4 5
Bevezetés a munka- és szervezetlélektanba
Én élveztem az órákat, főleg mikor kevesen voltunk bent, mert olyankor sokkal feldobottabb, lazább, viccesebb volt ő is és mi is. Kérdezgetett előadásokon, ami számomra megkönnyítette a vizsgára való készülést, mert sok mindenre emlékeztem az anyagból. Szóval órán érdemes aktívnak lenni, a kérdésekre amúgy is IQ-ból lehet tolni a választ. Egyetlen kritika, hogy az anyag kissé terjedelmes, vizsgán pedig a negyede sem jön elő, sőt szinte kizárólag csak olyasmi a fontos, amiről órán is szó volt.
  2018-05-22 20:46   forum topic indítás   jelentem  
1 3 1 1 1
Bevezetés a munka- és szervezetlélektanba
Sivár, életunt, kôszívû. Egy csepp emberség, kedvesség, mosoly is hiányzik belôle. Tantárgya fontos, elôadásmódja viszont pocsék, unalmas, monoton. Saját jegyzetét olvassa fel az órákon. Kapcsolatteremtési és kommunikációs készségei kritikán aluliak. Ô vette el a kedvem a munka és szervezetlélektan szakiránytól.
  2018-01-06 00:50   forum topic indítás   jelentem