Követelmények teljesíthetősége

3.20

Tárgy hasznossága

2.80

Segítőkészség

2.80

Felkészültség

3.50

Előadásmód

2.20

Tanított tárgyak

c++

Átlag

2.90

Értékelések

összes értékelés: 10

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz

c++

Lehet ért hozzá, de gány kódokat ír. Az iparban nagyon fontos szempont egy kód karbantarthatósága, érthetősége, újrafelhasználása. A fejlesztő csapatban lévő kollégáidnak olyan kódot kell írni, ami átlátható és könnyen értelmezhető, nem negyed óráig kell egy sor felett ülni, hogy ez vajon mit csinálhat. Ez a tárgy pont szembemegy ezzel, mert Koschek legtöbb példakódja gányolás, nehezen átlátható, logikátlan. Egy kódnál cél, hogy ne csak te értsd, hanem más fejlesztők is!

1

1

1

1

1

2021-07-04 08:00

c++

Bár van igazság abban, amit a kollégák írnak (főleg C, ASM alapok, stb), nekem pont ezért tetszett a tárgy. Az architektúrákkal párhuzamosan tanulva jó rálátást biztosít a fordítók és a nyelv működésére. Aki csak programozni akar annak nem fog tetszeni, aki viszont mérnökként értené is hogy mi miért történik, az jó helyen jár. A házi feladatok bár nehezek és sok kutatómunkát igényelnek, szinte mindig (hétvégén és éjszaka is) pár órán belül válaszol ha elakadunk.

5

5

5

5

4

2020-12-11 11:19

c++

Diái zavarosak, olyan technikákat és nyelvi elemeket erőltet, amik nem biztonságosak, elavultak. "m_cdSzuletesnap" és hasonló változóneveket használ, amiben egyszerre keveredik az angol és a magyar nyelv, illetve egyéb ismeretlen rövidítések. A tárgy első 2 hónapjában C és ASM megy, C++ semmi. STL nem az anyag része. ASM-nél jeleztük neki, hogy még nem vettük architektúrákból, ezért feleslegesen mutogatja, de nem érdekelte. Sergyán C++ laborjaihoz képest sajnos csalódás és visszalépés a tárgy.

3

2

2

3

2

2020-10-22 11:06

c++

Ha c++-t szeretnél tanulni rossz helyen jársz mert itt főként csak c-ről lesz szó. Az órák nagyon szárazak és elavult dolgokról beszél, de biztos ért hozzá. A feltöltött diák eléggé érthetetlenek magukban hiszen a kommentek nagy része csak annyi hogy //if, //for a a kapcsos zárójelek után, de arról semmi hogy mi lenne a lényeg. Teljesíthetőségről meg csak annyit, hogyha szerencséd van akkor nem néz rád rossz szemmel és nem kell aláíráspótlóznod.

3

1

2

3

1

2020-10-15 11:09

c++

Látszik, hogy ért az anyaghoz, de a tárgyból szinte minden hiányzik ami ++ -t adná. Szimpla C-t tanít. A házi feladatokban használt vagy órán leadott részek is többnyire régi, deprecated részei a nyelvnek. Képes aláíráspótlásra küldeni amiatt, hogy nem hiszi el, hogy nem "másoltad" az házifeladatodat, csak azért mert random pár sor hasonlít valaki máséra... Mindezt úgy hogy a függvények szignatúrája is kötött, tehát könnyű relatíve hasonló kódot írni. A diáit kiadja, de gányok, szóval minek...

3

1

3

3

1

2020-10-13 12:53

c++

Egyik kedvenc tárgyam volt a félévben (5. félév). Az órák nagyonjó hangulatban teltek. A tárgy kiváló alap a c++ tanuláshoz. Amit lehetet egy félév alatt kihozta a tárgyból. PPT anyagjait odaadta, feladatok nélkül, teljesen korrekt. Bátran ajánlom bárkinek, aki nem felületesen, hanem alaposan szeretné a cpp alapjait elsajátítani, és nem retten vissza egy kevés architektúráktól se.

5

5

5

5

5

2019-12-10 09:50

c++

Hasznos tárgy lenne, de nem ebben a formában kellene oktatnia! Az külön vicc, hogy semmilyen anyagot nem ad ki, mert fél, hogy kikerül publikusan és más is láthatja. Mondjuk amilyen színvonalú diákat összegányol, én sem adnám a nevem hozzá. 60%-tól van kettes, a vizsga feladatok nem nehezek, inkább a kevés idő a problémás, illetve hogy random dolgokba köt bele a szóbeli védés folyamán. A tárgy nagyobb része C, a végére kevés C++ is belefér, de a régi, elavult, nem modern, unsafe,deprecated része

2

4

1

3

1

2019-08-23 10:09

c++

Nem értek egyet azzal, hogy felesleges vagy akár nehéz lenne a tárgy. Ennek épp az a lényege, hogy egy kicsit a modern nyelvek mögé lássunk és megértsük, hogy mi is zajlik a motorháztető alatt. Amiben nagyon javítani kellene, hogy normalisan és érthetően magyarázza el a pointerek és referenciák használatát. A legtöbb hallgatónak éppen ezért nehéz a tárgy mert ezekről alig esik szó az elején és utána a feladatokban elvárás, hogy tudd őket megfelelően használni. Amúgy a vizsga kb Prog1 szintű.

5

4

5

5

3

2019-06-05 12:01

c++

Sajna ez a targy lehetne nagyon jo is... Nagyon nagyon sok elmelet van benne, aminek akkor lenne ertelme ha neznenk ra gyakorlati peldakat is. A targy 90% elmelet 10% pedig nagyon egyszeru feladatok. Utolso 1 oran pedig kb 5-szor annyit veszunk mint addig osszesen es az a zh-anyaga. Utolso 2 orara eleg bemmeni es ingyen 5 os. Amugy nagyon vagja a temat es segitokesz is ameddig nem a diai elkereserol van szo.

4

2

3

5

2

2019-03-19 04:33

c++

Az előadásmódja és az órai nagyon szárazak, ráadásul még későn is vannak. Tanulni nem lehet órán kívül, mert valamiért nem adja oda a diáit. Magasabb szintű adatszerekezeteket, beépített osztályokat nem enged használni. És a legrosszabb, hogy képes olyan diákot megbuktatni vizsgán, aki jól megírta a kiadott feladatot, azzal az indokkal, hogy biztos benne, hogy nem ő írta a kódot. Senkinek sem ajánlom a tárgyat, a tanárt meg főleg nem, c++ tanuláshoz egy könyv sokkal hasznosabb.

1

3

1

2

2

2018-12-21 05:10

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz