Mark My Professor


Főoldal | DE-BTK | Vigh Levente

Tanár adatlap

Átlag
3.66
Vigh Levente
DE-BTK
www.unideb.hu
Követelmények teljesíthetősége4.33
Tárgy hasznossága4.00
Segítőkészség4.00
Felkészültség4.66
Előadásmód2.33
Szexi
Tanított tárgyak
Irodalomelmélet 2., Műelemző gyakorlat II.

Értékelések Összes értékelés: 3
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
4 5 3 5 1
Irodalomelmélet 2.
A tárgy érdekes, de az előadásmódja követhetetlen és jegyzetelhetetlen. Az órai kérdés fejtegetésének nincs végpontja, ami összefoglalná azt a kuszaságot, amiről addig egész órán beszélt. Könnyen teljesíthető, bár van, hogy lehetetlen követelményt támaszt, majd egyáltalán nem következetesen, jó jegyet ad, pedig nem sikerült teljesíteni. Jóindulatú, de személyeskedő is egyben az értékelésmódja. Az órai hozzászólásokat értékeli, de hasonlóan tárgyilagosan és szárazon akarja, mint amilyen ő maga is
  2021-02-03 19:06   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 5 4
Műelemző gyakorlat II.
Hiába nagyon fiatal, mégis szakmai tekintélyt sugároz. Nagyon választékosan fogalmaz és szeret elkalandozni, bele-belekóstolgatni irodalomtudományi kérdéskörökbe az órán, amivel semmi gond nem lenne, viszont a kérdéskultúráján van mit fejleszteni. Gyakran nem értettük, mire kíváncsi, így esélyünk sem volt válaszolni, fogalmazhatna egyértelműbben. Összességében nagyon kedves és segítőkész volt, hasznos tudást adott át és barátian osztályzott, jó élményként maradt meg a tárgya.
  2020-05-04 16:12   forum topic indítás   jelentem  
4 3 4 4 2
Irodalomelmélet 2.
Ez volt az első óra, amit tartott, és ez eléggé érződött is. Nagyon elvont maga a tárgy és ő is, elég nehéz követni a gondolatait. Igyekezett bevonni minket és kérdezéssel rávezetni, de sokszor fogalmunk nem volt mit szeretne. Apró tanács, óra végén jó lenne, ha pár percben összefoglalnánk, hogy a mai órán akkor miről is beszéltunk. A zh-n viszont jófej volt, látta, hogy nem tudjuk merre vagyunk arccal,így az esszékérdést ki lehetett otthon dolgozni, és pontozás terén is rendes volt.
  2018-12-22 01:24   forum topic indítás   jelentem