Mark My Professor


Főoldal | NKE | Kaiser Tamás.

Tanár adatlap

Átlag
3.41
Dr Kaiser Tamás.
NKE
Követelmények teljesíthetősége3.00
Tárgy hasznossága4.75
Segítőkészség2.75
Felkészültség4.00
Előadásmód3.50
Szexi
Tanított tárgyak
Kormányzástan és közpolitika

Értékelések Összes értékelés: 4
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 4
Kormányzástan és közpolitika
Azért aki ÁTMA-ra jár, az érezze már hasznosnak ezt a tárgyat... én nála szóbeliztem és teljesen korrekt volt, vannak alap dolgok, amiket tudni kell és akkor nem ér senkit sem meglepetés. A szemináriumokon sok volt a vendégelőadó, ami inkább előny, mert végre gyakorlati tapasztalatokkal is meg lehet ismerkedni.
  2022-01-11 16:30   forum topic indítás   jelentem  
1 4 1 1 1
Kormányzástan és közpolitika
Őszintén, nem tudom milyen az előadásmódja, mert gyakorlatra nem igazán jött be, mindig valami más tanár. Viszont azt tudom, hogy az előttem lévő levelezőst átengedte, akinek a telefonja a lyukas elejű padban végig a combján volt (piros telefontokkal) és arról nézte az egész feleletet. Kizárt, hogy a Tanár Úr ne látta volna. Korrupció gyanús.
  2021-08-25 17:17   forum topic indítás   jelentem  
1 5 1 5 4
Kormányzástan és közpolitika
Nem értettem az egészet. Valóban nem voltam a legfelkészültebb, de a buktatással nem értek egyet. Kicsit olyan, mintha abból amit mondtam, semmit nem értékelt volna. Nem vagyunk egyformák. Mindenesetre a Tanár Úr szigorú, nem ajánlom a vizsgát nála. Én nem azért vettem fel őhozzá, mert máshol nem volt helyem, hanem mert nála voltam szemináriumon. Ez lett belőle.
  2020-01-15 19:00   forum topic indítás   jelentem  
5 5 4 5 5
Kormányzástan és közpolitika
Nagy tudású, jó tanár. A tárgy érdekes, sokat lehet tanulni belőle, mind elméleti, mind gyakorlati szempontból, történeti, és mai viszonyok tekintetében is.
Vizsgán korrekt, sokat dumál miközben teszi fel a kérdéseit, néha ha nem figyel oda, még meg is válaszolja-ezekből számos van, szóval a kihúzott tételből ha valamit kihagytál, biztosan rá fog kérdezni, de átlagos tanulással csont nélkül át lehet menni nála viszonylag jó jeggyel a zsebben
  2019-01-11 15:09   forum topic indítás   jelentem