Mark My Professor


Főoldal | ELTE-PPK | Hevesi Krisztina

Tanár adatlap

Átlag
4.24
Hevesi Krisztina
ELTE-PPK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége4.42
Tárgy hasznossága4.14
Segítőkészség4.14
Felkészültség4.32
Előadásmód4.28
Szexi
Tanított tárgyak
Művészetterápia, Személyiségpszichológia I. gyakorlat, Személyiségpszichológia II. gyakorlat, Személyiségpszichológia II. gyakorlat, Szexuálpszichológia, Szexuálpszichológia

Értékelések Összes értékelés: 76
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 5 5 5
Szexuálpszichológia
Elég megosztó személyiség. Én nagyon bírtam az óráit, a ZH sem volt nehéz. Nézd meg az első óráját, ha bejön, akkor ajánlom, ha falramászol tőle, akkor viszont inkább add le.
  2019-05-21 22:12   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Személyiségpszichológia II. gyakorlat
Végre egy gyakorlat, ami igazán felkészít a vizsgára és a szigorlatra. Nem az van mint más gyakvezeknél, hogy prezentálgatás meg beadandó, hanem minden órán referálás a megadott irodalomból, és így eléri, hogy óráról órára készüljön rendesen mindenki. Ő maga korrektül ad elő, a diasorokat odaadja ha megkérjük (nem úgy mint a hülye fejlődésgyakorlatokon akik oktatnak), minden összegezve azt mondom, kifejezetten érdemes nála teljesíteni a szem2 gyakot, ha valaki tényleg felkészült akar lenni!
  2019-05-12 15:56   forum topic indítás   jelentem  
2 1 1 1 1
Szexuálpszichológia
Végig haknizza az előadást, ez eléggé feltűnő, amikor minden órán más-más témába kezd bele, de ugyanez egy 90 perces előadás alatt is megfigyelhető. Nagyon nem ajánlom, főleg azoknak nem, akik potya ötösért vennék fel a tárgyat. Eléggé maszkulin típus, határozott és karakán álláspontja van bizonyos dolgokról. Könyvét nem muszáj megvenni: a neten is elérhető. Nagyon nem volt korrekt, amikor 170 főre hirdetett szemináriumot és tette kötelezővé az előadás (.) látogatását. Összességében nem ajánlom.
  2019-02-03 19:56   forum topic indítás   jelentem  
5 1 2 3 3
Szexuálpszichológia
A targy konnyen teljesitheto, ha elolvasod a konyvet, amit a tanarno irt, az ora ugyanarrol szol ezert nem tul izgi, valamint ez a fajta tukmalasa a konyvnek nem volt tul szimpatikus (vedd meg olvasd el es atmesz). Feletebb ferfias szemelyisege van szerintem, amit a botox meg a szilikon nem tud elrejteni. Egyebkent el lehet rohogni az orajan, bar a paciensekent nem orulnek, ha elmeselne a szexualis problemaimat. Szakmailag szerintem nincs mindennel tisztaban. A targy ingyenkreditnek tokeletes.
  2019-01-07 20:05   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Személyiségpszichológia II. gyakorlat, Szexuálpszichológia
A Szexuálpszichológia előadásai nekem nagyon szórakoztatóak voltak, a Személyiségpszichológia gyakorlatai pedig a tárgynak megfelelően komolyabbak folyamatos számonkéréssel. Nagyon szerettem hozzá járni.
  2018-10-18 19:25   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább