Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Aradi Petra

Tanár adatlap

Átlag
3.10
Dr. Aradi Petra
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége2.67
Tárgy hasznossága2.55
Segítőkészség3.30
Felkészültség3.70
Előadásmód2.31
Szexi
Tanított tárgyak
Élettan, Épületinformatika, Informatika, irányítástechnika, Mérés, jelfeldolgozás, elektronika

Értékelések Összes értékelés: 79
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
4 4 4 4 4
irányítástechnika
Hát nem valami összeszedett,mint tanár, de ha eljutsz szóbeliig, onnantól ajándék a tárgy, nagyon jóindulatúan osztályoz. A tárgy sem lenne rossz mert köthető egyéb tanulmányokhoz is csak tényleg kicsit kaotikus, viszont összehasonlítva egyik-másik tárgyunkkal, maga a megváltás az irtech.
  2017-01-11 17:28   forum topic indítás   jelentem  
3 4 4 5 5
irányítástechnika
Kevés az idő a vizsgán és zavaró a feladatlap.
Jó kis, tárgy én szerettem, aki most veszi fel annyi, hogy e-mailekre nem igen válaszol a tanárnő, de a tanársegédek igen, szóval ez se tragédia. Plusz pont, hogy a vizsga utáni szóbelin nagyon korrektek és rendesek, az írásbelit viszont megalkuvás nélkül pontozzák.
U.I.: megtekintésre érdemes bemenni, gyakran már ott "szóbelizhetsz" és nagyon rendes a tanárnő.
  2017-01-11 13:38   forum topic indítás   jelentem  
4 2 5 5 1
Mérés, jelfeldolgozás, elektronika
Idéntől ő viszi az MJE Mogis részét; az elmondások alapján biztos jobb, mint az elődje, de.... Semmi személyes bajom nincs vele (már megszépültek az Irteches emlékek), viszont továbbra is elképesztően unalmasan ad elő. Rám nem jellemző, de nála néha tényleg majdnem elaludtam az órán.

A diái egészen rendben voltak, a számonkérés is korrekt volt (bár jobban figyelhetnének a csalások megakadályozására...), valamint érdekes dolgokról beszélt, kicsit kedvet kaptam én is az Arduinohoz.
  2017-01-03 17:27   forum topic indítás   jelentem  
2 4 3 5 2
irányítástechnika
valahogy hallgatóbarátabban kéne. megy be az előadásra az ember és olyan gyakorlatiasan mondja, de ha közöd nincs a témához akkor ez nem sokat segít rajtad.

talán túl gyorsan túl mélyre megyünk úgy, hogy azt se tudjuk mit csinálunk és ha újat mond, nem magyarázza a régebbit újra/nem ad példát pár érdekes definícióra. illetve tényleg lehetne a valósághoz kötni, hogy mire miért van szükség stb..

valami anyagot összeállíthatna amiből lehet rendesen készülni a vizsgára, én nem nagyon találtam.
  2016-12-19 13:52   forum topic indítás   jelentem  
2 5 1 1 1
irányítástechnika
Nos...a tárgya nagyon hasznos lenne, de nem ebben a formában, ahogy oktatja (próbálja). Az előadása rém unalmas, előadni nem tud. Pedagógiailag van hova fejlődnie. A fizetős konzultációkról pedig annyit, kézzel foghatóan próbálják elmagyarázni, és a hallgatóság 80%-a ezeken a konzikon érti meg az anyagot annyira, hogy a tárgyat teljesíteni tudja. Pár évvel ezelőtt nagyon rossz volt az OHV-ban az oktató értékelése, ezért rászóltak, hogy változtasson, ezért az ajándék szóbeli vizsgák. IGAZSÁGTALAN
  2016-02-08 13:27   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább