Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Aradi Petra

Tanár adatlap

Átlag
2.64
Dr. Aradi Petra
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége2.67
Tárgy hasznossága2.56
Segítőkészség2.73
Felkészültség3.19
Előadásmód2.02
Szexi
Tanított tárgyak
Élettan, Épületinformatika, Informatika, Informatika II, irányítástechnika, Mechatronika, Mechatronika I., Mechatronika II, Mérés, jelfeldolgozás, elektronika, Modellezés és mérésadatgyűjtés szoftverei, Több tantárgy

Értékelések Összes értékelés: 136
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 4 5 5
irányítástechnika
Én sem értem, hogy miért sír itt mondenki. Teljesen korrekt volt, a ZH-k és a vizsga sem volt vészes. Az egy dolog, hogy a gykorlaton magadtól kell megoldani a feladatot (egyébként így lehet a legjobban elsajátítani a tudást), de utána feltölti a kidolgozott anyagot. Szerintem (bejártam az előadásra) az előadások is érdekesek voltak. Könnyű úgy rámondani az előadásra, hogy sz*r, hogy összesen kettőn voltál bent...
  2020-02-13 22:32   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
irányítástechnika
Mit sír itt mindenki? Teljesen normális zhkat rakott össze, a vizsgát egy óvodás is meg tudta volna írni, sokkal könnyebb az idei anyag, mint a tavalyiaké.
Attól, hogy hülye vagy a matek háromhoz és nem látsz át 3 alap matematikai fogalmat, attól még nem az a hibás, aki megpróbálja megtanítani neked. Nem árt az absztrakt gondolkodás, ha mérnöknek készülsz, miért olyan nehéz rájönni, hogy nem csak csavarkötések rajzolgatásából áll az élet? Ja, és nem lettem ötös, mielőtt valaki strébernek néz.
  2020-01-12 22:49   forum topic indítás   jelentem  
2 1 2 4 1
irányítástechnika
(Nem szeretnék elfogult lenni, de szeretném ha megértené mindenki.)
A gépész BSc képzés egyik leghaszontalanabb tárgyát fogod tanulni tele értelmetlen képletekkel, fölösleges levezetésekkel és megfoghatatlan fogalmakkal.
Ha mondjuk valós életbeli szabályozásokat csinálnánk annak látnám értelmét, de mindenféle diffegyenleteknek meg Bode diagramoknak, átviteli függvényeknek az ég világon semmi haszna.
Én csak sok sikert tudok kívánni mindenkinek hozzá! ;)
  2020-01-03 19:51   forum topic indítás   jelentem  
4 2 4 5 3
irányítástechnika
Annyira nem para mint ahogy beállítják és ad egy csomó anyagot a zhkra szóval nem értem ezt a hisztit. Az tény hogy az előadás nem a legjobb de ha jobb lett volna akkor se jártam volna be. Gyakon tök érthetően elmond mindent nekem segített is amikor valami nem ment.
  2020-01-02 21:23   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 1 1
irányítástechnika
A gyakorlatok többsége abból áll, hogy kioszt feladatokat hogy oldjátok és közben szemrehányásokat tesz hogy miért nem tudod megoldani...
Az előadásmódja minősíthetetlen. Az alábbi linken egy elődásából hangzik el részlet 13mp-től. Így mondogat értelmetlen szavakat véletlen sorrendben 90percen keresztül.
Mentségére szóljon, hogy igyekszik jegyzeteket kiadni de azok is érthetetlenek.
https://www.youtube.com/watch?v=pbBXOFkO4lY&t=121s
  2019-12-08 21:28   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább