Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Aradi Petra

Tanár adatlap

Átlag
2.60
Dr. Aradi Petra
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége2.63
Tárgy hasznossága2.53
Segítőkészség2.70
Felkészültség3.14
Előadásmód1.96
Szexi
Tanított tárgyak
Élettan, Épületinformatika, Informatika, Informatika II, irányítástechnika, Mechatronika, Mechatronika I., Mechatronika II, Mérés, jelfeldolgozás, elektronika, Modellezés és mérésadatgyűjtés szoftverei, Több tantárgy

Értékelések Összes értékelés: 130
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 1 1 1 1
Informatika II
Tipikus MOGI: arrogáns nem csak a hallgatókkal, de a saját kollégáival szemben is, közben alkalmatlan a feladatára: hibás pzh, rendes zh-val kapcsolatban azt az apróságot felejtette el megírni, hogy hány perces a zh, házifeladatok teljesen véletlenszerűek: valakinek egy sima elsőrendű de, valakinek csatolt másodrendű de-rsz.
Ha emailben kérdezel tőle, egy hét múlva elküldi a kérdésedre az első két google-találatot. Ha bemész hozzá, akkor legkevésbé sem segítőkész.
  2018-05-24 16:32   forum topic indítás   jelentem  
3 1 1 3 1
Informatika II
Hát öhhh... Olyan tanárral, aki kb. egy zsák szarnak tekinti a hallgatókat, és úgy is beszél velük, még nem találkoztam. Na, ő pont ilyen! Az ember maga a stílus...
De ez még csak hagyján... Zh előtt egy nappal mondta el, hogy milyen anyagból is fogunk írni... aminek ráadásul semmi köze nem volt az előadásaihoz, hanem rendszertechnika tananyag volt. Segédanyagot nem kaptunk tőle, még a saját előadásainak anyagát sem képes feltölteni ("A mai világban erre van igény?")
  2018-05-19 16:54   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 1 1
Informatika
Bármelyik szaktársam gond nélkül tudná szidni órákig, pedig csak 3 kredit a tárgy.
  2018-05-16 13:48   forum topic indítás   jelentem  
3 1 1 2 1
irányítástechnika
Sok rosszat el lehet mondani erről a tárgyról, tanszékről, az előadóról, de a legelfogadhatatlanabb az, hogy azoknak a hallgatóknak, akikkel a tanszékről valaki valamilyen okból szimpatizál, nem kell elmenniük a "normális" írásbeli vizsgára. Ehelyett a tanárnő behívja őket egy külön szóbelire, ami nem is számít vizsgaalkalomnak, nem kell a neptunban felvenni, a "kiválasztottak" pedig kapnak egy jó jegyet. Szégyen, hogy a BME egy ilyen tanszék működését megengedi.
  2018-01-25 19:59   forum topic indítás   jelentem  
5 2 1 3 1
irányítástechnika
Át kell élni. Olyan stílusban beszél, mintha utolsó senkiházi utcaseprőket tanítana. Maga a tárgy érdekes lenne, de ilyen előadóval nem csoda, hogy mindenki utálja. A zh egy külön misét megér. Volt aki azért bukott, mert nem töltötte ki megfelelően a fejlécet (ide az OM azonosítótől a vércsoportodig mindent fel kell írni) és kisbetűvel írta fel a nevét. A katedra közelébe sem szabadna engedni. Gyakorlaton is nála voltam, az is borzalmas volt. Szóbelin viszont osztogatja az ajándék jegyetket.
  2018-01-20 14:26   forum topic indítás   jelentem