Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Dobránszky János

Tanár adatlap

Átlag
3.39
Dr. Dobránszky János
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége3.23
Tárgy hasznossága4.09
Segítőkészség3.19
Felkészültség4.33
Előadásmód2.66
Szexi
Tanított tárgyak
Anyagismeret, Fémek technológiája, Hegesztés

Értékelések Összes értékelés: 21
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
3 5 3 5 3
Anyagismeret
Az előadásai kicsit szárazak, de ez egy nagyon fontos tárgy szerintem. Sajnos sokszor lenéző és utána meg csodálkozik hogy senki nem mer válaszolni egy feldobott kérdésre, miközben szinte mindenki tudja rá választ. A vizsga szóbeli és elég nagy vérengzéseket tart. Sajnos olyanokat kérdez, mint pl mint tudsz a CrX54 acélról és ha pont nem tudod, márpedig nem tudod akkor ennyi volt. A dolog nyitja, hogy tisztelettel kell vele beszélni és egyébként a vizsga eltéríthető mert nagyon szeret beszélgetn
  2019-06-01 21:26   forum topic indítás   jelentem  
2 2 1 3 1
Anyagismeret
Tipikusan az "úgyis mindenkit megbuktatok" tanár típus. Mindenkit ócsárol, leszól. Az órái unalmasak (holott az első órán még azt gondoltam, mennyire fog ez nekem tetszeni). A vizsgán egyáltalán nem segítőkész. Egyetlen kérdést tett fel nekem is és borzasztóan lenéző volt.
  2018-07-01 17:29   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 2 1
Anyagismeret
Az órai előadások a legkevésbé sem érthetőek, segítőkészsége semmi. A vizsgán nekem személy szerint egyetlen kérdést tett fel, amely egyaltelàn nem volt hangsúlyozva se órán, se a tankönyvben, ezt nem tudtam,így bukó volt az egész, még úgy is ,hogy a polimeres rész 5-ös. Abszoltút hangulatember, kiégett tuskó.
  2018-06-25 16:35   forum topic indítás   jelentem  
2 3 1 4 1
Hegesztés
Az előadás rendszeresen fűszerezve volt kellemetlen, hallgatókat burkoltan ócsároló megjegyzésekkel, amiket csak az első padban lehetett hallani, mert az oktató motyog. Nem tudja használni a vetítőt, már amikor akarja egyáltalán. A leadott szemlélet és gondolatmenet alkalmatlan a vizsgára való felkészülésre, nem azt kérdezi, amire hangsúlyt fektetett.
A vizsga... Egy órán keresztül bent van 3 ember azért, hogy alázhassa őket. A fő kérdés olyasmire irányul, ami kevésbé volt hangsúlyos a félévben
  2018-06-25 15:30   forum topic indítás   jelentem  
4 4 4 5 3
Hegesztés
Az előadásokon még a 60 fős előadó közepén sem érteni tisztán sokszor, hogy mit mond, a táblát nem igazán használja jól, viszont az látszik rajta, hogy törődik azzal hogy ki mennyit tud átvenni a leadott anyagból.

A vizsga is így megy, ha látja, hogy tanultál, tudod az ALAP összefüggéseket, akkor át fog engedni, 3asnál rosszabbat ilyenkor nem igazán ad, és egyáltalán nem teljesíthetetlen a vizsga.

A gyakorlatok szerintem jól kigondoltak és élvezetesek, összességében bőven van a tárgynak értelm
  2018-06-03 21:12   forum topic indítás   jelentem