Mark My Professor


Főoldal | BME-GPK | Vad János

Tanár adatlap

Átlag
4.88
Dr. Vad János
BME-GPK
www.bme.hu
Követelmények teljesíthetősége4.70
Tárgy hasznossága4.80
Segítőkészség4.84
Felkészültség4.93
Előadásmód4.88
Szexi
Tanított tárgyak
Áramlástan, Áramlástan alapjai, Áramlástechnikai mérések, Áramlástan válogatott fejezetei, Áramlástechnikai mérések, Flow measurements, Korszerű áramlásmérés

Értékelések Összes értékelés: 254
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Áramlástan
Érdemes bejárni az órájára. Érdekes és hasznos a ZH-knál. Sok gyakorlati példát hoz fel és magyaráz. Összességében jól megtanítja az anyagot és csodás, ha a Corvinust szidja.
  2018-06-06 18:33   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Áramlástan
Sokan háborogtak a könyv "megvetetése" miatt, szerintem viszont volt értelme, arról nem is beszélve, hogy ez is csak nálunk furcsa, mert az átlag magyar egyetemeken tömegesen kell az előadók könyvét megvenni.

A tárgy teljesíthetéséhez rengeteget adott hozzá,sőt, gyakorlatilag 4-5 is simán elérhető.
A laborok mérése,illetve utána a jegyzőkönyv leadása kicsit túl van bonyolítva, kusza a követelményrendszer, és sok mérés esetén problémás a leírás is.A mérésfelelő oktatók viszont többnire korrektek
  2018-06-03 20:30   forum topic indítás   jelentem  
3 5 5 5 5
Áramlástan
A zhk így hogy teljesen új fajta volt elég nehézre sikerültek, nem is inkább az elkért anyag de a szokatlan formátum miatt. Hátrány és előny is hiszen végre egy oylan zh amin nem a 76. oldal 42. bekezdésének 5. szavára kédezett az elméleti rész hanem egy tényleges műszaki problémát kellett elemezni. A könyv használata is teljesen jogos munka során is ha problémába ütközünk természetesen utána fogunk nézni. Minden előadáson bent voltam nagyon pozitív élmény volt
  2018-05-31 11:52   forum topic indítás   jelentem  
2 4 5 5 5
Áramlástan
Az Áramlástan zh-k kicsit bonyolultak voltak, és akkor tud valaki igazán jó eredményt elérni, ha nála van a könyv is. (Ez nekem eléggé pay to win modellnek tűnik, mivel a könyvtárban alig volt a használható kiadásból....) Apropó könyv! Tetszik, hogy van végre egy tanszék, aki felfogja, hogy majd munka közben ha kútfőből nem megy valami, a főnökünk nem egy üres szobába zár be, 2 A4-es lappal és egy számoló géppel, hogy ennyit használhatunk, oldjuk meg, hanem engedik használni a jegyzetet.
  2018-05-29 12:49   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Áramlástan
Nagyszerű előadó. Jól felépített, érdekes, jegyzetelhető előadások, végletekig korrekt hozzáállás. Kevés olyan tanár van az egyetemen, akin ennyire látszik hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy a jövő mérnökeit taníthatja.

Az új típusú ZH tetszett, korrekt nehézségű volt, és az ipari példás feladatokat több tárgyban is átvehetnék.
Kicsit a struktúráján lehetne egyszerűsíteni és egyértelműsíteni, valamint hasznos lenne 1-1 minta ZH feladatsort közzétenni, hogy lássák a hallgatók, mire készüljenek.
  2018-05-28 16:29   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább