Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Illés Éva 

Tanár adatlap

Átlag
4.58
Dr. Illés Éva 
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége4.66
Tárgy hasznossága3.66
Segítőkészség4.52
Felkészültség4.95
Előadásmód4.28
Szexi
Tanított tárgyak
Alkalmazott nyelvészet, Az Angol mint világnyelv az EU-n belül, C1 felkészítő, pragmatika, Tudományos íráskészség, Üzleti, jogi fordítás

Értékelések Összes értékelés: 21
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 2 4 5 2
C1 felkészítő
Kicsit úgy éreztem magam, mint egy hetedikes angolórán; "mondj 3 háziállatot, 2 szinonimát, ezt hogy ejtjük ki pontosan, nézz utána a neten".
Idén csak szóbeli lesz, ennek ellenére igen kevésszer tudtuk a feladattípusokat gyakorolni, többnyire ilyeneken rugóztunk, hogy bizonyos szavaknál (amiket úgyse fogsz használni vizsgán) az első szótagon van a hangsúly, nem a másodikon, plusz elégedetlenkedett, hogy nem elég jó a brit akcentusunk.
  2021-05-22 22:05   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
Üzleti, jogi fordítás
Az órán rögtön a mély vízbe dob, de teljesen kifizetődő. Nagyon szerettem a stílusát, és mint tanár, mint ember nagyon szimpatikus. Jó indulatú, nem az a célja, hogy minél rosszabb jegyet tudjon adni a diákjainak. Az egyetlen kivetnivalóm az volt, hogy a prezentációk osztályzásakor nem igazán indokolta meg a megadott jegyet, illetve nem véleményezte, csak a félév végén tudtam meg a jegyet, de ettől eltekintve is szimpatikus.
  2021-02-04 12:10   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 4
Tudományos íráskészség
Nagyon ajánlom őt, nála jól lehet fejlődni. Ugyan az órái néha unalmasak, időnként nehezen vette rá minket, hogy megszólaljunk és válaszoljunk, de összességében szerettem bejárni az órájára. Rendkívül segítőkész, tényleg azt szeretné, hogy fejlődjünk. Nyugodtan lehet tőle kérdezni, mindenre válaszol és segít. Nem mondom, hogy könnyű tárgy, de ha rendesen készül az ember az órákra, a házit és a beadandókat is időre megcsinálja - nem összecsapva -, akkor könnyen lehet jó jegyet szerezni.
  2018-07-09 10:51   forum topic indítás   jelentem  
4 4 5 5 5
Tudományos íráskészség
nagyon aranyos, jó stílusa van, látszik, hogy szereti amit csinál, a követelmény nem könnyű de teljesíthető
  2018-05-22 15:29   forum topic indítás   jelentem  
5 2 5 5 3
pragmatika
Előadásként van meghirdetve, de minden órán részt kellett venni, mert katalógus volt. Szerintem felesleges tárgy, a tanárnő végig a magyar, brit és japán sztereotípiákról beszélt, rengeteg ismétléssel. Hasznos tudást nem igazán ad, viszont nagyon könnyű teljesíteni (kb. megmondta az összes vizsgakérdést és választ utolsó órán), a potya 5-ös pedig mindenkinek jól jöhet.
  2018-02-05 20:19   forum topic indítás   jelentem