Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Kurdi Imre

Tanár adatlap

Átlag
3.33
Dr. Kurdi Imre
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége3.10
Tárgy hasznossága3.14
Segítőkészség2.90
Felkészültség4.07
Előadásmód3.03
Szexi
Tanított tárgyak
A német dráma története a kora újkortól napjainkig - szeminárium, A német líra és a német próza története a kora újkortól napjainkig előadás, Az irodalomtudomány alapjai: Szövegelemzési alapismeretek, Filológiai, irodalom, Műfordítás, Német irodalom, líratörténet, Német líra és próza kora újkortól napjainkig, Stílusgyakorlat

Értékelések Összes értékelés: 55
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Stílusgyakorlat
A kreatív írás minoron számomra az általa tartott óráknak volt a legnagyobb jelentősége. Nagyon nyersen, de nem lekezelően fogalmazza meg a véleményét a szövegekről, segítő szándékkal. Saját írásokat lehet vinni, az aktivitás fontos neki, érdemes ezért hozzászólni mások munkáihoz. Aki nyájasságra, pátyolgatásra vágyik, annak kevésbé ajánlom, ezen a kurzuson mindenképpen őszinte és korrekt reflexiókat fog kapni a beküldött írásairól.
  2022-02-07 19:29   forum topic indítás   jelentem  
3 4 5 5 5
A német dráma története a kora újkortól napjainkig - szeminárium
Az egyik legjobb germanisztikás tanár, aki eddig valaha órát tartott nekem. Az órai aktivitást osztályozza, így nincsen nála "nagy hajrá" a félév végén és mindig időben leosztályoz. Cserébe aktív részvételt kér az órákon és mindig (!!) el kell olvasni az adott művet, hogy jó pontokat kapj. Nagy tudású, humoros ember, aki szeret "vitatkozni" és érdekes aspektusokat dob fel az elemzés közben. Megéri felvenni hozzá a szemináriumokat!
  2021-12-01 20:41   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
A német líra és a német próza története a kora újkortól napjainkig előadás
  2021-08-30 18:54   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 5 5
A német líra és a német próza története a kora újkortól napjainkig előadás
Nagyon jó órákat tartott, csak a legfontosabbakat tanította meg, de azokat nagyon alaposan. A kurzus végére egy átfogó kép alakult ki bennem a (német) irodalomtörténetről, és ez az ő érdeme. A vizsgán is kedves volt, akin látta, hogy készült, és egy kicsit is képben van az anyaggal, annak ötöst adott.
  2021-06-15 10:21   forum topic indítás   jelentem  
5 5 5 5 5
A német dráma története a kora újkortól napjainkig - szeminárium
Az ELTE Germanisztika egyik legjobbja. A drámát is nagyon értelmesen és érdekes csinálta meg. Én nagyon élveztem az egész félévet. Kedves, segítőkész, jófej és mindemellett nagyon érdekes megközelítéseket hoz minden műhöz. A róla keringő rémhíreknek ne higgyetek! Igenis kíváncsi a hallgatók véleményére, csak tudni kell precízen megfogalmazni. A követelményei pedig egyáltalán nem nehezek, de rendszeres készülést igényelnek! Nagyon ajánlom!
  2020-12-09 21:53   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább