Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Laczházi Gyula 

Tanár adatlap

Átlag
4.48
Dr. Laczházi Gyula 
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége4.91
Tárgy hasznossága4.14
Segítőkészség4.78
Felkészültség4.63
Előadásmód4.04
Szexi
Tanított tárgyak
17. századi epika, Az irodalom és a kultúra szövegei, Barokk irodalom Magyarországon, Elméleti és kultúratudományi értelmezések, Emlékírás a kora újkorban, Irodalmi művek elemzése 1., Irodalmi művek elemzése 2., Irodalmi proszeminárium, Korszak és kánonelméletek, régi magyar ir., Régi magyar irodalom szeminárium

Értékelések Összes értékelés: 47
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 4 5 5 4
Irodalmi művek elemzése 1.
A követelmény abszolút teljesíthető, és igazából ha neked az a cél, hogy csak túl legyél rajta, akkor érdemes ide felvenned, mert nem sok dolgot kell csinálnod.
Viszont ha érdekel a téma, akkor is érdemes ide jönni, mert bár nem követeli vissza keményen, de ettől függetlenül tudsz fejlődni az óráin, ha kicsit többen is érdeklődnek, akkor még érdekes beszélgetések is szoktak kialakulni.
Ellenben ha te úgy érzed, hogy akkor tudsz csak teljesíteni, ha nyomást helyeznek rád, ne ide gyere.
  2023-03-15 10:09   forum topic indítás   jelentem  
5 4 4 3 3
Korszak és kánonelméletek
Nem sok fakszni volt ezzel a tárggyal.
Viszont, ha hamar és könnyen túl akarsz esni rajta, akkor mindenképpen a referálást ajánlom. Elolvasol egy szakirodalmat, feldolgozod, vázlatosan elmondod és megadja az ötöst.
Érdemes ezt választani, különben írhatsz szemidogát olyan nehéz témákban, hogy később szidod magad, miért nem referáltál.
Mivel sok a refer., így minden órán más beszél, ő szinte nem is tart órát, vagy ha igen, elismétli amit mondtál. Monoton, de 4 kredit, szóval ha tudsz referálj.
  2022-12-05 15:44   forum topic indítás   jelentem  
5 4 3 4 2
Barokk irodalom Magyarországon
Szerettem a Tanár Úr előadásait. Érdekes infókat tudtam meg a barokk irodalomról.
Bár az előadásmódja, hanghordozása kissé valóban monoton, nem tragikus, lehet koncentrálni. A ppt-kkel néha gondban volt, nem tudta kivetíteni (technikai okok miatt), ezért kicsit megcsúsztunk az ütemtervvel, de behoztuk.
Én ajánlom.
  2022-10-01 09:53   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 5 5
Régi magyar irodalom szeminárium
2. félévben értettem meg az 1. féléves Irodalmi proszeminárium lényegét (azt a tárgyat egy másik tanárnál teljesítettem, akkor nagyon el voltam veszve). Kedvesen osztályoz, de azért ha valaki akar tanulni, tud is. Picit unalmasan magyaráz, de ez legyen a legnagyobb hibája :).
  2022-06-03 18:37   forum topic indítás   jelentem  
5 3 5 5 4
Régi magyar irodalom szeminárium
Alapvetően mintha már elfogadta volna, hogy nem olyan sokan érdeklődnek intenzíven a régi magyar irodalom irányába, ezért nem is erőlteti túl a hallgatók aktivizálását. Egyébként akit érdekel, az sem lesz elveszve, tud kellő ismerethez jutni. Az értékelés pedig tipikusan a "lehetetetlen rossz jegyet szerezni" fajta, így akinek ez a fontos, nyugodtan jöjjön ide, mert a követelmények alatt nem fog megrokkanni.
  2022-05-30 16:13   forum topic indítás   jelentem  
vissza12345...tovább