Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Mátay Mónika 

Tanár adatlap

Átlag
3.31
Dr. Mátay Mónika 
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége3.38
Tárgy hasznossága2.73
Segítőkészség3.08
Felkészültség3.38
Előadásmód3.48
Szexi
Tanított tárgyak
A történetírás új irányzatai - szeminárium, A történetírás új irányzatai-kollokvium, Bevezetés a gazdaság- és társadalomtörténetbe, Big History, Gazdaság- és társadalomtudományok történészek számára, Historigráfia, Marginalised Social Groups, Médiatörténet 1., Társadalomtörténeti szeminárium

Értékelések Összes értékelés: 49
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 5 5 5 5
Historigráfia
Remek oktató és előadó én élvezettel jártam be az előadásaira mindegyik jó volt. Teljes mértékben korrekt és segítőkész a vizsgáját könnyű teljesíteni és nem is unalmas ajánlom, hogy ezt a tárgyat nála érdemes felvenni, mert tényleg nagyon jó oktató.
  2016-05-20 04:36   forum topic indítás   jelentem  
5 3 5 5 5
Gazdaság- és társadalomtudományok történészek számára
Ő az egyetlen előadó, akinek jó az előadásai ajánlom Mátay tanárnő tartsa az egész kurzust a többi oktató katasztrófa. Kellemes elő tudja magát adni abszolút segítőkész több Mátay Mónikát az egyetemre.
  2016-05-20 04:32   forum topic indítás   jelentem  
3 2 3 3 4
Társadalomtörténeti szeminárium
Egy igazi hippi - kinézetben, de sajnos mentalitásban is. Egyrészről baromi laza, jó fej ember, másrészt viszont BOTRÁNYOSAN szétszórt tanár. Utolsó órán beszéltük meg, hogy mik a kurzus követelményei, amúgy evett, mobilozott, netezett, sztorizgatott az órákon... Mindezek után a követelményeket szerintem joggal nevezem fékevesztettnek.
  2016-05-19 23:48   forum topic indítás   jelentem  
3 3 5 5 5
Gazdaság- és társadalomtudományok történészek számára
Ez egész kurzus alatt szinte csak az ő órái voltak a legérdekesebbek, legérthetőbbek és a legjobbak. Nagyon jó előadó, az órák is nagyon érdekesek. Ha hasonló stílusban zajlana az egész kurzus, akko nem bukna meg rajta az évfolyam 70%-a. Szerintem az óráit mindenki képes felfogni és még érdekesek is, de a többi..kész katasztrófa. A legfeleslegesebb tantárgy, irracionálisan sok követelménnyel és érthetetlen közgazdasági stb. dolgokkal. Kivéve az utolsó 4 óra, amit a tanarnő tart. Azok nagyszerűek
  2016-02-08 20:45   forum topic indítás   jelentem  
2 3 5 5 5
Gazdaság- és társadalomtudományok történészek számára
Ez a tárgy köztudottan szörnyű,de magasan a Tanárnő órái a legjobbak. Jól ad elő,a megjelenése is figyelemfelkeltő,az előadásainak a témái is érdekesek,sőt még az esettanulmányokat is fel lehetett fogni elsőre :)
Én örülnék ha ilyen női tanár lennék később :P
  2016-02-08 03:07   forum topic indítás   jelentem