Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Nagy Edina

Tanár adatlap

Átlag
1.99
Nagy Edina
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége1.66
Tárgy hasznossága2.33
Segítőkészség1.55
Felkészültség2.66
Előadásmód1.77
Szexi
Tanított tárgyak
Bevezetés a műértelmezésbe, Filmtudományi ismeretek 1.: Film és társadalom, Kortárs művészeti tendenciák és értékelésük problémái, Mitől kortárs a kortárs?, Műfaji határátlépések a kortárs művészetben, Művészet és kultúratudományi alapismeretek

Értékelések Összes értékelés: 9
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
1 1 1 1 1
Filmtudományi ismeretek 1.: Film és társadalom
Egyáltalán nem segítőkész, az emailre olyan későn válaszol, hogy addigra már nem is aktuális a kérdés. Nem konzisztensen osztályoz, hanem szinte pofára (ami neki tetszik arra jobb jegyet ad, hiába nem teljesítette a követelményeket).
Az órái nem átgondoltak, nem volt idő a szövegek megbeszélésére sem, nem tudta átadni az elvárt tudást. Az előadások időpontját összevissza variálta.
Aki tudja, mindenképp kerülje el, talán a legrosszabb tanár, akivel eddig találkoztam.
  2023-02-04 18:44   forum topic indítás   jelentem  
2 2 1 2 2
Műfaji határátlépések a kortárs művészetben
Az órát Lázár Eszterrel tarják és a Képzőművészeti Egyetemmel közös. Mindkét tanárnő csapong egész órán, bejárni fölösleges. A félév végén prezentációt kell készíteni de nem számít milyen, mert a szemináriumi dogát amit írni kell mellé (és amihez semmilyen infót nem adnak) úgyis annyira lehúzzák hogy viszi az egész jegyet. Senkinek sem ajánlom az órát!
  2023-01-20 00:00   forum topic indítás   jelentem  
1 1 1 2 2
Bevezetés a műértelmezésbe
Lehet, hogy még a felháborodás beszél belőlem, de minden percét elvesztegetett időnek érzem, amit az óráján töltöttem bent. A leadott anyaghoz képest a zh nevetségesen bonyolult volt, hogy ha egy hétig nem csak és kizárólag a kötelező olvasmányaival foglalkozom, még akkor sem tudtam volna mindenre válaszolni. Az már csak hab a tortán, hogy az egyik kérdés egy CSAK AJÁNLOTT olvasmányba kérdezett bele. Ha jót akarsz magadnak, ne őt válaszd!
  2022-12-19 21:49   forum topic indítás   jelentem  
1 2 2 3 1
Bevezetés a műértelmezésbe
Más tanár későbbre tette a vizsgákat a covid miatt, ő előrehozta. Ilyen nehéz ZH-t még életemben nem írtam, olyan lényegtelen részletekre kérdez rá (pl. kitől idézett XY az egyik tanulmányában), amikre rövid távon is nehéz emlékezni. Az előadásmódja katasztrófa: hideg, zilált hangon ledarálja, amit a szakirodalom tartalmaz. Egy bukott ember beszél belőle, aki művészként nem tudott érvényesülni, tanárként viszont megteheti, hogy magas szakmai nívót képvisel a nehezen teljesíthető vizsgáival.
  2022-12-03 12:37   forum topic indítás   jelentem  
1 1 3 2 1
Művészet és kultúratudományi alapismeretek
Egyáltalán nem segítőkész és irreálisak az elvárásai. Egy 5 oldalas beadandó +referátum volt a félévi jegy, de félrekommunikálja a követelményeket és nagyon lehúzza az írásod, még ha lelkiismeretesen is végzed el a melót. Kb.olyanokba köt bele és ad rosszabb jegyet, hogy nem lábjegyzetelsz, ami amúgy opcionális.
  2022-06-19 17:39   forum topic indítás   jelentem  
vissza12tovább