Követelmények teljesíthetősége

3.20

Tárgy hasznossága

3.57

Segítőkészség

3.43

Felkészültség

3.49

Előadásmód

3.40

Tanított tárgyak

Language Practice

Módszertan

Teaching Young Learners

Language Practice 1

classroom observation

Angol nyelv tanítása kisiskolásoknak

Az angoltanítás módszertana 1.

Az angoltanítás módszertana 1-2

Nyelvfejlesztés tanároknak 1

Átlag

3.42

Értékelések

összes értékelés: 35

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz

Az angoltanítás módszertana 1-2

Sokmindent mondanak róla az emberek, főleg rosszindulatból véleményem szerint, és főleg azok, akiket sohasem tanított, de azt senki sem vitathatja egy pillanatig sem, hogy ez a nő igazán JÓL ÉRT A SZAKMÁJÁHOZ. Több féléven keresztül tanultam nála, változatos, izgalmas, releváns, jól átgondolt tematikájú kurzusai vannak. Nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is bemutaja és megtanítja majd számonkéri a hatékony nyelvtanítás módszereit és technikáit. Hálás vagyok, hogy a tanítványa lehettem.

5

5

4

5

5

2021-08-23 06:29

Teaching Young Learners

Hiszem a tanultak szempontjából nagyon hasznos tárgy. Azonban a tanárnő stílusa hagy némi kivetnivalót maga után. Bár lehetőséget adott bizonyos dolgokra, de amint élsz velük, ki is pécéz téged. Ahogy az előttem szóló is írta, egyáltalán nem flexbilisik, és alapvetően arcra osztályoz, amennyiben szimpatikus vagy neki, az éles, kritikus megjegyzések elkerülnek; amennyiben nem: hát szerintem jobb mindenre is felkészülni. Tanárnak jó, de nem elég jó, hogy azt mondjam "az egyik legjobb".

4

5

3

4

3

2021-01-14 03:02

Az angoltanítás módszertana 1-2

Az egyetemen a legeslegjobb módszertanos tanár. Hogyha rendszeresen bejársz az órákra, akkor rengeteg olyan dolgot tanulhatsz tőle, amivel gyarapíthatod a tanári kincstáradat. A számonkérései nehezek, de kér egy portfóliót is, amiben össze tudod gyűjteni a feladatokat, játékokat. Nagyon hasznos. Életem legjobb döntése volt, hogy hozzá vettem fel az órákat.

4

5

5

5

5

2019-05-27 02:51

Nyelvfejlesztés tanároknak 1

Ezt az óráját is legalább annyira szerettem, mint a módszertant. Kevés az ilyen szakmailag elhivatott tanár, mint ő. A nyelvtudásom rengeteget fejlődött nála, és amit soha nem gondoltam volna: elérte, hogy ne félve, hanem magabiztosan szólaljak meg angolul. Egész félévben rengeteget készültünk 8. félév végi C1-es vizsgára, így szerintem aki hozzá jár, nincs félnivalója, mert a tanárnő rendesen felkészíti. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy hozzá vegyen fel minden órát, amit csak lehet!

5

5

5

5

5

2018-06-19 03:17

Az angoltanítás módszertana 1-2

Szerintem ő a legjobb módszertanos tanár az egyetemen, hatalmas szerencsém van, hogy hozzá járhattam. A tanárnőtől mindent meg lehet tanulni a tanításról és el lehet tőle lesni egy csomó hasznos gyakorlatot. Minden héten alig vártam az óráit és a heti 2x1,5 óra pár percnek tűnt, a hét legjobb perceinek. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki jó tanár akar lenni, hogy hozzá vegye fel a módszertant, viszont, akik csak melegedni járnak az egyetemre nem szokták szeretni, mert követel, de anélkül nem megy.

5

5

5

5

5

2018-06-19 03:09

Az angoltanítás módszertana 1-2

Nehéz kérdés. Amit tanít, minden szempontból rendben van, követhető. Viszont ha valaki járt más módszertanoshoz is, pontosan látja, hogy rugalmatlan, és nemigazán foga el más jó gyakorlatot. Ez akkor gond, ha az elméleti számonkérésnél (mert az van!) valaki nem szó szerint őt idézi, hanem egy tankönyvi definíciót. Garantált 0 pont. Tényleg jó tanár, de megértem, miért nem ő az első akihez be akarnak kerülni az emberek.

2

5

5

5

3

2018-02-07 05:57

Az angoltanítás módszertana 1-2

Az egyik (ha nem a legjobb) tanár, akihez a módszertant fel lehet venni. Nem könnyű jó jegyet kapni nála (teljesíteni kell, meglepő módon itt sokaknál), viszont MINDENBEN segít, percről percre lehet érezni, hogy igen, ennek az órának VAN értelme... Ténylegesen használható tanácsok, tippek, módszerek egy teljes éven át. Aki negatív véleménnyel van róla, az a tapasztalatom szerint vagy lusta, vagy nem tud angolul, vagy egyszerűen nem az ELTEre és/vagy nem tanárnak való. Mindenképpen őt ajánlom!

4

5

5

5

5

2017-07-12 01:02

Az angoltanítás módszertana 1.

Félve vettem fel hozzá az órát az itt leírtak miatt, de kellemesen csalódtam a tanárnőben. Igaz, hogy szigorú, kemény és határozott nő, aki sokat követel, de én nagyon szerettem az óráit. Mindig jó hangulatot teremtett és a csoport tagjait is jól összehozta, emellett nagyon tetszettek a módszere is, nem csak mondja hogyan kell tanítani, hanem úgy is csinálja. Mindenkinek ajánlom az óráit, a következő féléves módszertant és megfigyelést is hozzá vettem fel, már alig várom!

5

5

5

5

5

2017-02-11 10:28

classroom observation

Követelni tud, de tanítani nem...

1

1

1

1

1

2016-08-30 07:18

classroom observation

Életem legrosszabb döntése volt hozzá felvenni a tanári MA legfontosabb óráit! Semmi használhatót nem tanít, a módszerei óvodába valók, követelni viszont tud, bár soha nem egyértelmű, hogy mégis mit. Szimplán szemétség, hogy a megfigyeléses óráját összekötötte a módszertanos órájával, így aki az egyiket csak hozzá tudta felvenni, annak a másikra is hozzá kellett járnia. Szerintem egy tanárnak a tekintélyét a tudásával és az emberségével kellene elérnie, nem a fekete szemfestékkel...

1

1

1

1

1

2016-06-14 11:45

Új értékelés hozzáadása ehhez a tanárhoz