Mark My Professor


Főoldal | ELTE-BTK | Szentmártoni Szabó Géza 

Tanár adatlap

Átlag
3.94
Szentmártoni Szabó Géza 
ELTE-BTK
www.elte.hu
Követelmények teljesíthetősége4.66
Tárgy hasznossága2.83
Segítőkészség4.11
Felkészültség4.55
Előadásmód3.16
Szexi
Tanított tárgyak
Balassi, Irodalmi proszeminárium, Régi magyar irodalom, Régi magyar irodalom szeminárium

Értékelések Összes értékelés: 18
Követelmények teljesíthetősége Tárgy hasznossága Segítőkészség Felkészültség Előadásmód Szexi
5 2 4 5 2
Irodalmi proszeminárium
Kedves, közvetlen, jófej, tiszteli a diákokat, de az előadásmódja nagyon hosszadalmas és unalmas, álmosító. Az órái nyugodtan teltek, a követelmények jól teljesíthetőek és nagyon segítőkész. Sokat mesél Balassiról és Janus Pannoniusról, látszik hogy nagyon felkészült, csak javarészt nem érdekesen adja aelő, nehéz figyelni.
Könnyen teljesíthető pihenős kurzus volt.
  2018-01-08 16:19   forum topic indítás   jelentem  
5 1 4 5 1
Régi magyar irodalom szeminárium
Vitathatatlan tény, hogy tényleg MINDENT tud a témakörén belül, de az előadásmódja kimondottan nehezen viselhető. Sokszor csapong a témák között, elkalandozik, sokszor inkább magáról mesél, mint a témáról, amiről az órának szólnia kellene. Persze, ha csak megúszni akarod a tárgyat akkor csak nála vedd fel, mert minimálisan kér számon és nincs az a hülye, aki meg tud bukni nála.
  2016-01-22 15:57   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 5 5
Régi magyar irodalom szeminárium
Nagyon felkészült, tájékozott tanár. Megéri bejárni az óráira, mert rengeteget lehet tanulni tőle! A követelmények teljesíthetőek, ha valaki beleadja, amit tud, meg lesz a jó jegy.
  2015-12-14 23:26   forum topic indítás   jelentem  
5 3 3 5 5
Irodalmi proszeminárium
Igazából az elején nagyon nem szerettem az óráit, a szemináriumi dolgozat elkészítéséről egész félévben ha két mondatot szólt akkor már sokat mondok, mégis rengeteg élménnyel lettem gazdagabb általa. Nagyon érdekes dolgokról mesél, hatalmas tudása van, igazi szakértő, a feladatok, amiket ad szöszmötölősek, de akit érdekel, annak könnyen fog menni. A zh nagyon cuki, nem nehéz jó jegyet szerezni. De ha valaki kifejezetten
publikálási módszerekről akar tanulni. akkor ez nem az a proszem.
  2014-01-06 06:15   forum topic indítás   jelentem  
5 4 5 5 5
Irodalmi proszeminárium
Én régi magyar irodalomra is hozzá jártam. Rendkívül segítőkész, jóindulatú. Szakértő, nála szerintem ember nincs, aki jobban tudja azt, amiről beszél. Néha tényleg elkalandozik, de nagyon érdekes dolgokat mesél. Örültem, hogy hozzá járhattam. És tényleg Balassi reinkarnációja.
PS.: Lehet, hogy nem mondja el ötvenszer, hogy hogyan kell, de aki egy útmutató alapján nem tud megtanulni szemidogát írni, annak gratulálok.
  2013-12-16 12:50   forum topic indítás   jelentem  
vissza1234tovább