Hirdess Te is a MarkMyProfessor oldalán!

Magyarország legnagyobb értékelő portálja

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2009-ben alakult MarkMyProfessor portál mára fogalom lett. 2010-ben év honlapja díjat nyertünk, az elmúlt évtizedben olyan portálokon jelentünk meg, mint a Medium, Index, Origo, 24.hu, HVG címoldalai. Portálunk 375 ezer kezelt értékelése a garancia arra, hogy minden hozzánk látogató megtalálja a számára megfelelő tartalmat.

Célzott hirdetések, egyedi megállapodások

Portálunk felhasználói közül 57% nő, 43% férfi. A diplomás vagy egyetemista felhasználók aránya 95% feletti, hiszen az oldal nekik szól. Nyitottak vagyunk egyedi megállapodások kialakítására, legyen szó nyereményjátékról, célzott hírlevélről vagy éppen banneres megjelenésről.

Elérés a diplomás pályakezdőkhöz, oktatókhoz

A MarkMyProfessor ismertsége a diplomás pályakezdők körében kimagasló. Évente átlagosan 600 ezer egyedi látogató 6 millió oldalletöltése szinte a teljes magyar felsőoktatást lefedi. Legyen szó karrierlehetőségekről, vagy diplomás pályakezdőket célzó hirdetésről, esetleg egyetemi oktatókhoz, egészen biztos, hogy a MarkMyProfessor-nál kiaknázhatja a portálban rejlő lehetőséget.

Targeting megoldások

A MarkMyProfessor exkluzív partnerei részére elérhető a targeting API, mely segítségével online kampányok célközönsége optimalizálható. Amennyiben az Ön célcsoportja a diplomás fiatalok, akkor targeting API-nk nagy segítségére lesz online marketingjében.

Korábbi Hirdetőink